Esra Erol Çılgına Döndü, Konuğunu Canlı Yayında Kovdu! Mide Bulandıran İlişki Duyanları Şok Etti!

ATV'nin çok izlenen programlarından birisi olan Esra Erol'da yine bir skandal olay ile gündeme geldi.
Esra Erol Çılgına Döndü, Konuğunu Canlı Yayında Kovdu! Mide Bulandıran İlişki Duyanları Şok Etti!

ATV'nin çok izlenen programlarından birisi olan Esra Erol'da yine bir skandal olay ile gündeme geldi. Eşi ve sevgilisi ile aynı evde yaşayan adamın pişkinliği karşısında Esra Erol sinirlerine hakim olamayarak konuğunu canlı yayında programdan kovdu.

Türkiye'yi şaşkına çeviren olaylarla gündem olmayı başaran program Esra Erol'da yine bir skandal ile kendisinden söz ettirdi. Eşi ve sevgilisi ile aynı evde yaşayan adamın pişkinliğine Esra Erol dayanamadı.



BİR SKANDAL DAHA ORTAYA ÇIKTI!



Bir süre önce Hayriye Uysal isimli kadın 19 yaşındaki kızının bulunması için Esra Erol'un programına başvurdu. Elde edilen bilgilere göre Hayriye Uysal'ın kızı Nilüfer Uysal, evli olan Salih kaya ile kaçmıştı. Ancak Salih Kaya'nın resmi nikahlı eşi ile sevgilisinin aynı evde yaşamaya başladığının öğrenilmesiyle sapkın ilişki ortaya çıktı.



Esra Erol tarafları yayına alarak yaşanan soruna çözüm üretmek istedi. 19 yaşındaki Nilüfer Uysal programa katılıp yaşadığı ilişkiden memnun olduğunu ve buna da devam edeceğini söyledi. Resmi nikahlı eş Mevla Kaya ise önce boşanmayacağını, ardından ise boşanacağını söyledi.



RESMİ NİKAHLI EŞE SALDIRDI



Program sırasında resmi nikahlı eşinin boşanacağını kuliste öğrenen Salih Kaya yayına dalıp Nilüfer Uysal'ı götürmeye çalıştı. Bunun üzerine araya Esra Erol girerek her ikisini de oturttu. Ancak sakinleşmeyen ortam Nilüfer Uysal'ın resmi nikahlı eş Mevla Kaya'nın üzerine saldırmasıyla daha da gerildi. Güvenlik araya girip saldırıyı engellerken bu sırada programa mecburi ara verildi.



ESRA EROL CANLI YAYINDAN KOVDU!



Program yeniden başladığında ise Salih Kaya açıklamalarıyla herkesi şok etti. Esra Erol'un kendisine sorduğu “Bütün bunların sebebi sensin biliyorsun değil mi” sorusunu sorunca Salih Koaya “evet” yanıtını vermesi ile Esra Erol Çılgına döndü. “Bundan da utankıyorsun” diyerek çıkışan Esra Erol, Salih Kaya'nın sözlerine devam etmesi üzerine konuğunu stüdyodan, “Salih defol git” sözleriyle kovdu.



Salih Kaya stüdyoyu terkederken Nilüfer Uysal'ı da görütmek istedi. Esra Erol artık sinirlerine daha fazla hakim olamayarak, “Arsızlar pişkinler, ben böyle bir şey görmedim.” şeklinde tepkisini ortaya koydu.



Emlak365.com