Evi Üzerine Yapmayan Annesini Katletti, Korkunç Cinayet Ağızları Açık Bıraktı!

İstanbul'da komşuların şikayeti üzerine korkunç bir cinayet işlendiği ortaya çıkarıldı. Şizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen genç kadın evi üzerine yapmayan annesini vahşice öldürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri karşılaştıkları görüntü ile dehşete kapıldı. İstanbul Küçükçekmece son dakika cinayet haberi detayları haberimizde!
Evi Üzerine Yapmayan Annesini Katletti, Korkunç Cinayet Ağızları Açık Bıraktı!

Güvenlik güçleri İstanbul Küçükçekmece sınırları içerisinde yer alan bir sitede oturan kişiler tarafından yapılan kavga ihbarı üzerine olay yerine gitti. Siteye giden güvenlik güçlerine komşuları çok şiddetli bir kavga yaşandığını, kavga sonrasında ise komşularından haber alamadıklarını belirterek şikayetçi oldu.

Belirtilen daireye ulaşan güvenlik güçleri zile bastıklarında aynı dairede annesi ile oturduğu belirtilen genç kadın kapıyı açtı. T.S. polislerin annesini sorması üzerine annesinin sabah erken saatlerde kafasını dinlemek istediğini belirterek evden ayrıldığını ve halen gelmediğini belirterek polislerin eve girmesini izin vermedi.

ANNESİNİ BANYODA ÖLDÜRDÜ, KESTİĞİ KAFASI MUTFAKTA BULUNDU!

Polislerin ısrarla eve girmeyi talep etmeleri üzerine daha fazla dayanamayan T.S. annesini öldürdüğünü itiraf etti. Cinayeti itiraf eden genç kadın annesinin banyoda olduğunu söyledi. Banyoya giden güvenlik güçleri kadının cansız bedenini banyoda sırt üstü yerde yatarken buldu. Yaşanan vahşet büyük şok etkisi yaratırken güvenlik güçleri evde yaptıkları incelemede vahşi cinayete giden kadının vücudundan ayrılan başını evin mutfağında tencere içerisinde buldu.

VAHŞET OLAY YERİNDEKİ GÜVENLİK GÜÇLERİNİ DAHİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ!

Evde yapılan incelemede son derece vahşi bir cinayete kurban gittiği anlaşılan kadının cansız bedeninden kafasının ayrıldığını, sol bacağındaki etlerin de satır kullanılarak parçalandığı ve bir kovaya konulduğunu tespit etti. Tıp teknisyeni olan T.S.'nin 4 sene öncesine kadar çalıştığı, ardından şizofreni tanısı konularak tedavi altına alındığı annesi ile de arasında zaman zaman tartışmalar yaşandığı belirtildi.

T.S.'nin son olarak annesi ile yine tartıştığı, evi üzerine yapmasını istediği annesinin bu isteğine karşı çıkması üzerine aralarında yine kavga çıktığı ve bu acı olayın yaşandığı ortaya çıktı. Son derece vahşi bir cinayete kurban giden kadının komşuları büyük üzüntü yaşarken olay yerinde göz yaşları sel oldu.