Evli Müteahhit Öğretmen Sevgilisine 4 Daire, 8 Otomobil, 350 Bin Liralık Altın Kaptırdı!

Mersin'de yaşanan olayda öğretmenlik yaptığı öğrenilen H.K. isimli kadın hakkında 15 kişi şikayetçi olurken evlililik vaadi ile dolandırıcılık iddiaları şehirde en çok konuşulan konular arasına girdi. Olay evli olan müteahhidin dolandırıldığı iddiası ile mahkemeye başvurmasının ardından patlak verirken müteahhidin ardından çok sayıda mağdur olduğunu iddia eden kişi de şikayetçi oldu.
Evli Müteahhit Öğretmen Sevgilisine 4 Daire, 8 Otomobil, 350 Bin Liralık Altın Kaptırdı!

Mersin'de müteahhitlik yapan evli F.U. iddialara göre öğretmen olan H.K. ile birliktelik yaşamaya başladı. Çift ilişkilerini müteahhidin eşinden boşanması üzerine kurarken bu nedenle müteahhit pek çok evi 30 yaşındaki sevgilisinin üzerine yapmaya başladı.

Kendilerine lüks bir sitede ev tutan çift 6 sene birlikte yaşadı. Bu süreçte müteahhit F.U. iddiasına göre genç sevgilisinin üzerine 4 daire, farklı markalara ait 8 otomobil ve 350 bin liralık altın aldı. Yine tuttuğu ve beraber yaşadıkları evi lüks eşyalarla donattı. Bir akşam eve geldiğinde evin boşaltılmış olduğunu gören müteahhit büyük şok yaşadı.

BİR ŞEHİR KARIŞTI, 15 KİŞİ ŞİKAYETÇİ OLDU!

2019 yılının Temmuz ayında oturdukları evi boş bulan mütehhit dolandırıldığı iddiası ile hemen polise başvuruda bulundu. Müteahhit 150 bin liralık ev eşyası, evde bıraktığı 350 bin liralık çek ve senet ile 50 bin liralık özel eşyasının da genç kadın tarafından götürüldüğünü iddia ederek şikayetçi olurken yine sevgilisinin üzerine yaptığı 4 tapu ve 8 otomobil için de mahkemeden tedbir kararı aldırttı.

Genç öğretmen mahkemede evleri kendisinin kazancı ile aldığını iddia ederek eşyaların arasında çek ve senet varsa iade edebileceğini belirterek tüm iddiaları reddetti. Mersin'de bulunan ve doğalgaz işleri yapan bir başka kişi de yine öğretmen olan genç kadının evlilik vaadi ile kendisini kandırdığını ve 300 bin liralık altın aldırdığı yönünde ifadesi ile davaya müdahil oldu.

Mersin'de mobilyacılık yapan bir başka kişi ise 40 bin liralık ev eşyası verdiğini ancak parasını alamadığı yönünde mahkemeye şikayet dilekçesi yazdı. H.K.'nın avukatı ise bir dönem gazinolarda kurpiyerlik yapan müvekkilinin aynı zamanda öğretmenlik yaptığını belirterek hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu dile getirerek suçlamaları reddederken öğretmenin maaşı ile iddia ettiği malvarlığını nasıl elde ettiği ise mahkemede tartışma konusu oldu. SGK tarafından mahkemeye sunulan yazıda öğretmenin asgari ücretli çalıştığı bilgisine yer verildi.