Fatih Portakal Çiftlik Evinin Resimlerini Çekenler Hakkında Yeni Suç Duyurusuna Hazırlanıyor!

Fatih Portakal çiftlik evinin resimlerinin çekilmesi hakkında CİMER üzerinden yapılan suç duyurusunda bulunmuştu.
Fatih Portakal Çiftlik Evinin Resimlerini Çekenler Hakkında Yeni Suç Duyurusuna Hazırlanıyor!

Fatih Portakal çiftlik evinin resimlerinin çekilmesi hakkında CİMER üzerinden yapılan suç duyurusunda bulunmuştu. Konu hakkında yeni açıklamada bulunan Portakal evinin fotoğraflarını çeken kişiler hakkında yeni bir girişimde bulundu. Detaylar haberimizde...

Fox Televizyonunun ana haber bülteni sunucusu Fatih Portakal eşi Armağan Portakal'a ait olan çitflik evinin görüntülerinin izinsiz olarak çekilmesi üzerine suç duyurusunda bulunmuştu.



CİMER'DEN SONUÇ ALAMAYINCA YENİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞINI AÇIKLADI!



Konu hakkında yeni bir açıklama yapan Fatih Portakal, CİMER üzerinden yapmış olduğu şikayetten bir sonuç alamadığını belirterek yeni bir şikayette bulunacağını duyurdu.



Kişisel Verileri Koruma Kurulu'na da konu hakkında şikayette bulunacağını belirten Fatih Portakal, İzmir'de bulunan çitflik evinin resimlerini çeken kişilerin peşinde olduğunu vurgulayarak ''Kişisel bilgilerimin sızdırılmasından dolayı 10 gün önce Murat Kurum hakkkında CİMER’e şikayette bulunmuştum.



Danışmanına da ilettim. Hala yanıt yok! Niçin? Basvuru no:2002477939 bekliyorum. Cevap olumsuz geldigi taktirde bu kez Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na başvuracağım'' dedi.



FATİH PORTAKAL'IN ÇİFTLİK EVİ İÇİN KAÇAK YAPI OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ!



Hatırlanacağı üzere Fatih Portakal'ın eşinin üzerine kayıtlı olan Çiftlik evinin kaçak yapı olduğu iddia edilmiş, Portakal konu hakkında yapmış olduğu açıklamasında kaçak yapı olarak lanse edilen yerin tavuk kümesi olduğunu belirterek "tavukları evsiz bırakmayın" yazarak espirili bir yaklaşımda bulundu.



Emlak365.com