Fatih Portakal Fox TV'den İstifa Mı Etti? İşte İlk Açıklama, Neden İstifa Etti, Ayrıldı?

Fox TV kanalının ana haber sunucusu ve ekranların sevilen ismi Fatih Portakal bir süredir tatilde olduğu için ekranlarda yer almıyordu.
Fatih Portakal Fox TV'den İstifa Mı Etti? İşte İlk Açıklama, Neden İstifa Etti, Ayrıldı?

Fox TV kanalının ana haber sunucusu ve ekranların sevilen ismi Fatih Portakal bir süredir tatilde olduğu için ekranlarda yer almıyordu. Kamuoyuna bomba gibi düşen iddia sonrası ünlü ismin Fox TV'den istifa ettiği iddia edilmişti. Açıklamalar peş peşe geldi. Fatih Portakal neden ayrıldı, neden yok, Fox Haberi neden sunmuyor, ne zaman gelecek, iş başı yapacak, dönüyor?

Ekranların sevilen yüzü Fatih Portakal Fox TV ana haber bülteni sunucusu olarak kendisine geniş bir takipçi kitlesi oluşturmayı başarmıştı.



Yaz tatili nedeni ile ekranlara bir süreliğine veda eden ünlü isim eşi ile beraber tatile çıkmış, tatilde paylaştığı pozları ile gündemi takip etmeye devam etmişti.



ŞOK İDDİA: FATİH PORTAKAL FOX TV ANA HABER PROGRAMI SUNUCULUĞUNDAN İSTİFA ETTİ!



FOX’un Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk tarafından yapılan tüm ikna çabalarına rağmen Fox TV ekran yüzü olan Fatih Portakal'ın istifa ettiği iddia edildi.



Tatil nedeni ile şehir dışında olan ünlü ismin tatile çıkmadan önce bu kararını bildirdiği ve istifasında kararlı olduğu açıklandı.



Daha önce fısıltı gazeteleri tarafından gündeme taşınan iddiaların Sözcü yazarı Deniz Zeyrek ve gazeteci İsmail Saymaz tarafından da canlı yayında dile getirilmesi sonrası iddialar kesinleşmiş oldu.



Fatih Portakal Fox TV'den İstifa Mı Etti? İşte İlk Açıklama, Neden İstifa Etti, Ayrıldı?



Kesin duyum olarak yayılan haberlere göre Fatih Portakal görevinden istifa etti. Konu hakkında karşıt görüş beyan eden isimlerden biri de Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu oldu.



Uğurluoğlu konu hakkında FOX TV Yönetim Kurulu Başkanı Engin Güner ile konuştuğunu belirterek "İnanmayın. Fatih Portakal'ın FOX TV'den ayrıldığına ilişkin haberler var... FOX TV Yönetim Kurulu Başkanı Engin Güner ile konuştum... Kesinlikle yanlış haber Fatih Portakal FOX TV'de izin bitişi görevine devam edecek..." dedi.



Ancak tatilde paylaşımlara devam eden Portakal'ın iddialar hakkında yorumda bulunmaması ididaların doğruluğunu kanıtlar nitelikte kabul edildi.



FATİH PORTAKAL NEDEN İSTİFA ETTİ, NEDEN SUNUCULUĞU BIRAKIYOR, FOX TV'DEN NEDEN AYRILDI?



İddialara göre ünlü isim yakın çevresine yapmış olduğu açıklamasında artık çok yorulduğunu, kendisini tekrarlamaya başladığını ve emekli olmak istediğini belirterek artık gazetecilik yapmak istemediğini dile getirerek istifa etti.



Fatih Portakal Fox TV'den İstifa Mı Etti? İşte İlk Açıklama, Neden İstifa Etti, Ayrıldı?



İddialar ortaya çıktıktan sonra ünlü sunucu konu hakkında bir açıklama yapmazken son paylaşımında eşi Armağan Portakal'ı da etiketleyerek "kesilmeyen rüzgar eşliğinde pazar keyfi" ifadelerine yer verdi.



Portakal'ın ana haber bültenini son kez sunacağını, bu programda sevenleri ile vedalaşarak görevini bırakacağı, hatta yerine gelen isim ile Fox TV televizyonunun anlaşma yaptığı da iddialar arasında bulunuyor.



Emlak365.com