Fatih Portakal'dan Koronavirüs Vaka Sayıları İle Alakalı Çarpıcı Değerlendirme!

FOX TV'den ayrıldıktan sonra meslek hayatına ne şekilde devam edeceği merakla beklenen Fatih Portakal Youtube kanalı üzerinden gündeme dair yorumlarda bulunmaya başladı.
Fatih Portakal'dan Koronavirüs Vaka Sayıları İle Alakalı Çarpıcı Değerlendirme!

FOX TV'den ayrıldıktan sonra meslek hayatına ne şekilde devam edeceği merakla beklenen Fatih Portakal Youtube kanalı üzerinden gündeme dair yorumlarda bulunmaya başladı. Fatih Portakal son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan koronavirüs vaka ve hasta sayısı ayrımı ile alakalı olarak Türk Tabipler Birliği'nden edindiği bilgilerle bir değerlendirmede bulundu.

FOX TV'den ayrıldıktan sonra meslek hayatına nasıl devam edeceği konusunda büyük bir merak yaşanan gazeteci Fatih Portakal Youtube üzerinden yayın yapmaya başladı. Gündeme dair değerlendirmeler yapan Fatih Portakal son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüs vaka sayısı ve hasta sayısı ile alakalı ayrım yaptığı açıklamasını değerlendirdi.



TÜRKİYE DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ'NÜN İSTEĞİNİ YAPMIYOR



Türk Tabipler Birliği başkanı Şebnem Fincancı Korur ile görüştüğü aktaran Fatih Portakal aldığı yanıtı izleyicileri ile paylaştı. Şebnem Fincancı Korur'un koronavirüs testlerinin pozitif çıkması durumunda Dünya Sağlık Örgütü'nün bunları açıklanmasını istediğini ama bu uygulamanın Türkiye'de yapılmadığını söylediğini belirtti.



Ayrıca TTB Başkanı'nın koronavirüs testi negatif çıksa dahi koronavirüs belirtisi gösterenlerin tabloya eklenmesi gerektiğini ve tıpta vaka, olgu ile hastanın aynı anlama geldiğini ifade ettiğini söyledi.



GERÇEK SAYILARI TOPLUMLA PAYLAŞMIYORLAR!



Konu hakkındaki düşüncelerini ifade eden Fatih Portakal, “Sayın Bakanımız Fahrettin Koca'nın bu bilimsel gerçekleri bilememesi mümkün değil. Peki ne amaçla Türkiye'de hasta ve vaka sayılarında ayrım yapılıyor? Bana göre hastalanan ve taşıyıcı olan vatandaş sayısını toplumla paylaşmamak için bunu yapıyorlar.” dedi.



Emlak365.com