Filenin sultanları yarı final maçı ne zaman? Kadın voleybol olimpiyat maçları

Filenin Sultanları olimpiyat maçları ile altın madalya yolunda ilerliyor. Olimpiyat oyunları'nda Türkiye madalyaları kazanmaya devam ederken kadın voleybol takımı yarı final maçı rakibi belli oldu.
Filenin sultanları yarı final maçı ne zaman? Kadın voleybol olimpiyat maçları

Türkiye kadın voleybol takımı olimpiyat oyunlarında ülkemizi büyük bir başarı ile temsil etmeye devam ederken filenin sultanları Çin'i yenerek ilk 4 arasına adını yazdırmayı başarmıştı. Çin ile başa baş geçen 4 setin ardından 2-2 berabere kalan ekibimiz soluk kesen final setinde 15. sayısını almayı başararak yarı finale katılmaya hak kazanmıştı. Ekibimizin yarı finaldeki rakibi, maç tarihi ve saati de belil oldu.

FİLENİN SULTANLARI YARI FİNAL RAKİBİ KİM, KİMİNLE MAÇIMIZ VAR?

Türkiye'nin Çin'i geride bırakmasının ardından gözler yarı final maçlarına çevrilmişti. Türkiye İtalya - Sırbistan maçının galibi olan İtalya ile bir kere daha karşı karşıya gelecek. İtalyanlarla bir önceki grup karşılaşmamızda ne yazık ki işler istediğimiz gibi gitmemiş ve sahadan yenik ayrılmıştık. Kızlarımız için maç bu nedenle bir rövans karşılaşması olacak.

TÜRKİYE İTALYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye - İtalya yarı final maçı 8 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 21:00'de oynanacak. Bugüne kadar hep sabah maçlarını alan ekibimiz bu sefer istediği gibi akşam maçını oynamaya hak kazanırken bu nedenle kızların motivasyonunun daha yüksek olacağı belirtildi.

Türkiye İtalya'yı elemeyi başarırsa adını final turuna yazdıracak ve Brezilya - ABD maçının galibiyle final maçı oynayacak. Türkiye'nin olası bir yenilgisi durumunda ise 3.lük maçı için son bir karşılaşma oynama hakkı daha olacak. Ancak ekibimizin bu sefer İtalya'yı yenerek adını finala yazdırması bekleniyor...

Genel Yayın Yönetmeni