Fox TV ile Yollarını Ayıran Fatih Portakal'ın Yeni Çalışma Adresi Belli Oldu

FOX TV'den ayrılan ve o dönem oldukça sık bir şekilde konuşulan Fatih Portakal'ın yeni çalışma adresi belli oldu.
Fox TV ile Yollarını Ayıran Fatih Portakal'ın Yeni Çalışma Adresi Belli Oldu

FOX TV'den ayrılan ve o dönem oldukça sık bir şekilde konuşulan Fatih Portakal'ın yeni çalışma adresi belli oldu. Fatih Portakal bundan sonraki dönemde nerede ve nasıl yer alacağına dair açıklamalarda bulundu.

Yeni yayın dönemi öncesinde almış olduğu karar ile Fox TV'den ayrılan Fatih Portakal daha önce çalışmayacağını açıklamıştı. Ünlü gazeteci son yapmış olduğu paylaşımında ise bu kararını değiştirdiğini ve izleyiciyle buluşacağını duyurdu.



FATİH PORTAKAL'IN YENİ YAYIN ADRESİ



Gazeteci Fatih Portakal kendisine ait sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile nerede çalışacağını açıkladı.



Kendisine ait bir Youtube kanalı açtığını ifade eden Fatih Portakal, bu kanal üzerinden bazı çalışmalar yürüteceğini ifade etti. Haberciliği sosyal medya üzerinden devam edecek olan Fatih Portakal konuya ilişkin detayları ise Twitter hesabından paylaştı.



Youtube kanalına dair bilgi veren Fatih Portakal, YouTube'da 20 günde 200 bin takipçiye ulaştığını ifade etti.



"Aslında emekli olduktan sonra, işi bıraktıktan sonra sosyal medyada olacağımı düşünüyordum ama bu kadar fazla olacağını düşünmüyordum. Özellikle YouTube'da. Artık insanlara ulaşmanın bir sınırı yok, sadece televizyon ortamından yapılamayacağını görüyorsunuz. Bu yüzden YouTube'a girme kararı aldım."



Fatih Portakal açıklamalarının devamında ise burada yapmak istediği işlere dair ipuçları verdi. Yine sorunların üzerine gidip ortaya çıkarmaya çalışacağını ifade eden Portakal zaman zaman da canlı yayın konukları ile röportajlar olacağını duyurdu.



Emlak365.com