Galatasaraylı Yıldız Futbolcu Radamel Falcao Eşi İçin Kemer Country'de 7.5 Milyon Liraya Kütük Ev Satın Alıyor!

Başarılı futbolunun yanı sıra örnek ailesi ile de Galatasaraylı taraftarların kalbinde taht kuran Radamel Falcao bu sefer eşi için satın alacağı villa ile haberlere konu oldu.
Galatasaraylı Yıldız Futbolcu Radamel Falcao Eşi İçin Kemer Country'de 7.5 Milyon Liraya Kütük Ev Satın Alıyor!

Başarılı futbolunun yanı sıra örnek ailesi ile de Galatasaraylı taraftarların kalbinde taht kuran Radamel Falcao bu sefer eşi için satın alacağı villa ile haberlere konu oldu. İşte 7 milyon 500 liralık lüks kütük ev...

Galatasaray spor kulübünün en sevilen futbolcuları arasında yer alan Radamel Falcao eşi için kesenin ağzını açtı.



EŞİ İÇİN 7.5 MİLYON LİRAYA KEMER KEMER COUNTRY'DE KÜTÜK EV SATIN ALACAK!



Eşi Lorelei Taron ile mutlu bir evliliği olan Falcao eşinin yeni bir iş kurması için 7,5 milyon lirayı gözden çıkardı.



Galatasaray spor kulübünden yıllık 5 milyon Euro yani 45 milyon lira ödeme alan ünlü futbolcunun geride bıraktığımız günlerde 4. kez anne olan eşi için kolları sıvadığı öğrenildi.



Eşinin çocuk oyun merkezi açmak istediği iddia edilen Falcao eşinin oyun merkezi için oturmuş oldukları evlerine yakın Göktürk bölgesinde uygun bir mekan aradığı, Taron'nun Kemer Country'de bir kütük ev beğendiği evin satış fiyatının ise 7,5 milyon lira olduğu iddia edildi.



32 yaşında olan Arjantinli güzelin bir dediğini iki etmeyen ünlü futbolcunun miniklere dans ve müzik dersleri için kullanılacak olan ev için anlaşma aşamasında olduğu belirtiliyor. Taron müzik ve dans kurslarının yanı sıra açacağı oyun evini parti evi konseptine de çevirecek. 3 kız babası olan Falcao'nun eşi geride bıraktığımız günlerde 4. kez anne olmuş, Falcao bu sefer erkek evlat babası olma mutluluğu yaşamıştı.



Emlak365.com