Game Of Thrones Dizisinin Yıldızı Sophie Turner New York'ta Bulunan Evini 5,8 Milyon Dolara Satışa Çıkardı

Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yıldız oyuncularından olan Sansa Stark karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sophie Turner ve eşi Joe Jones çifti New York'ta bulunan evlerini satışa çıkardıklarını açıkladı.
Game Of Thrones Dizisinin Yıldızı Sophie Turner New York'ta Bulunan Evini 5,8 Milyon Dolara Satışa Çıkardı

Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yıldız oyuncularından olan Sansa Stark karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sophie Turner ve eşi Joe Jones çifti New York'ta bulunan evlerini satışa çıkardıklarını açıkladı. Ünlü çiftin bir başka yere taşınmak için evlerini satmayı istedikleri bildirildi.

Ünlüler dünyasında emlak yatırımlarına yönelik haberler gelmeye devam ediyor. ABD'de emlak sektöründe son dönemlerde meydana gelen gelişmeler ve fiyat yükselişinden yararlanmak isteyen ünlü isimler emlak varlıklarını satışa çıkarıyorlar. Bunlardan birisi de Game Of Thrones dizisinin yıldız ismi Sophie Turner ve eşi Joe Jonas oldu.



ÜNLÜ ÇİFT EVLERİNİ SATIŞA ÇIKARDI



24 yaşındaki ünlü oyuncu Sophie Turner ile eşi Joe Jonas New York'ta satışa çıkardıkları evleri için 5,8 milyon dolarlık fiyat belirlediklerini açıkladılar. Ünlü çift buradan elde edecekleri satış rakamıyla Los Angeles'te bir ev satın alarak taşınmayı hedefliyorlar.



2019 yılında evlenen Sophie Turner ve Joe Jonas çok kısa bir süre önce Willa Jonas adını verdikleri bir kız çocuğu dünyaya getirmişlerdi. Ünlü çift şu anda Manhattan'da bulunan sekiz katlı bir apartmanın üçüncü katında oturuyorlar. Eğer istedikleri fiyata evlerini satabilirlerse ünlü çift bahçeli bir eve taşınmayı amaçlıyorlar.



200 BİN DOLAR KARLA SATILACAK



2018 yılında 5,6 milyon dolar vererek satın aldıkları lüks apartman dairesini ünlü çift bugün 5,8 milyon dolara satmak istiyorlar. Dophie turner ve Joe Jonas çifti çocuklarını Los Angeles'ta büyütmek istiyorlar.



Emlak365.com