Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a Yapılan Saldırı İçin İstenen Cezalar Belli Oldu!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde yapılan silahlı ve sopalı saldırının ardından yürütülen soruşturma tamamlandı.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a Yapılan Saldırı İçin İstenen Cezalar Belli Oldu!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde yapılan silahlı ve sopalı saldırının ardından yürütülen soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame Ankara 17. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ 15 Ocak 2021 Cuma günü evinin önünde saldırıya uğramıştı. Bu saldırı için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianamenin hazırlandığı bildirildi.



SORUŞTURMA TAMAMLANDI!



Türkiye günlerce Ankara'da Cuma namazına gitmek için evinden çıktığı sırada Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan silahlı ve sopalı saldırıyı konuşmuştu. Bu saldırıya dair soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmayı tamamladığı bildirildi.



İSTENEN CEZALAR BELLİ OLDU!



Selçuk Özdağ'a saldırıya ilişkin iddianame hazırlayan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yakalanan 5 şüpheli hakkında 'birden fazla kişi tarafından birlikte silahla tehdit, silahla kemik kırığına neden olacak şekilde kasten yaralama' suçunda 2 yıl 3 aydan 6 yıl 8 aya kadar hapis cezası istedi.



Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianeme Ankara 17. Asliye Ceza Mahkemesi'ne sunuldu. İddianamede Selçuk Özdağ ve şoförü Bayram Polat müşteki sıfatıyla yer aldılar.



Şu anda tutuklu bulunan 5 şüphelinin arkadaş oldukları, hakkında takipsizlik kararı verilen ve yine arkadaşları olan Musa Ş.'nin aracını ödünç alarak Selçuk Özdağ'ın oturduğu evin sokağına geldikleri, burada şüpheliler ve müştekiler arasında belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktığı iddia edildi.



SELÇUK ÖZDAĞ'IN AVUKATI İTİRAZ ETTİ!



Hazırlanan iddianamenin Ankara 17. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesine Selçuk Özdağ'ın avukatı Hasan Seymen itiraz etti. Kasten öldürmeye teşebbüs olduğu vurgulanan dosyanın örgüt kapsmaında değerlendirilerek Ağır Ceza Mahkemesine gönderilmesi gerektiği savunuldu.



Emlak365.com