GENAR Araştırma Kasım 2020 Anket Sonuçları: Bu Pazar Seçim Olsa Kim Kazanır? AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, HDP Partilerin Son Oy Oranları

Partilerin son oy oranları büyük bir ilgi ile yakından takip edilirken GENAR Araştırma şirketi Kasım ayının son anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.
GENAR Araştırma Kasım 2020 Anket Sonuçları: Bu Pazar Seçim Olsa Kim Kazanır? AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, HDP Partilerin Son Oy Oranları

Partilerin son oy oranları büyük bir ilgi ile yakından takip edilirken GENAR Araştırma şirketi Kasım ayının son anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Bu pazar seçim olsa anketi ile hem partilerin oy oranları hem de Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı oy oranları da ilan edildi. Bu pazar seçim olsa kim, hangi parti kazanır, hangi parti ne kadar oy alır, partilerin son oy oranları kaç, hangi parti önde, erken seçim olsa kim kazanır?

Türkiye'nin en büyük araştırma şirketleri arasında yer alan GENAR Araştırma Şirketi Kasım ayının son anket sonuçlarını açıkladı.



BUGÜN SEÇİM OLSA HANGİ PARTİ NE KADAR OY ALIR?



GENAR Araştırma Şirketi tarafından yapılan son anket çalışmasında katılımcılara "Bu Pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusu yönetildi. Ankete katılan katılımcıların vermiş oldukları yanıtlara göre en yüksek oy oranını veren parti Ak Parti olarak çıktı. AK Parti'nin en yakın takipçisi ise ana muhalefet partisi CHP oldu.



AK Parti oy oranı yüzde 42.1 olarak açıklanırken en yakın takipçisi olan ana muhalefet partisi CHP'nin oy oranı ise yüzde 22.8 oldu. Diğer anketlerde İYİ Parti'nin gerisinde kalan MHP, GENAR'ın anketinde 3. parti oldu ve yüzde 10,3 oy oranına sahip oldu.



PARTİLERİN SON OY ORANLARI YÜZDE KAÇ?



Ak Parti Kasım 2020 Son Anket Sonucu Oy Oranı Yüzde 42.1



CHP Kasım 2020 Son Anket Sonucu Oy Oranı Yüzde 22.8



MHP Kasım 2020 Son Anket Sonucu Oy Oranı Yüzde 10.3



İYİ Parti Kasım 2020 Son Anket Sonucu Oy Oranı Yüzde 10.1



HDP Kasım 2020 Son Anket Sonucu Oy Oranı Yüzde 9.7



Saadet Partisi Kasım 2020 Son Anket Sonucu Oy Oranı Yüzde 1.7



DEVA Partisi Kasım 2020 Son Anket Sonucu Oy Oranı Yüzde 1



Gelecek Partisi Kasım 2020 Son Anket Sonucu Oy Oranı Yüzde 0.6



Büyük Birlik Partisi Kasım 2020 Son Anket Sonucu Oy Oranı Yüzde 0.6



CUMHUR İTTİFAKI VE MİLLET İTTİFAKI SON OY ORANI YÜZDE KAÇ?



Açıklanan son ankete göre Cumhur İttifakı yüzde 53 oranında oy alırken, Millet İttifakı ise yüzde 42,6 olarak açıklandı.



Emlak365.com