Gençliğim Eyvah Dizisi Neden Final Yapıyor! Gençliğim Eyvah Başka Kanalda Mı Devam Edecek?

Yaz yayın döneminde ATV'de başlayan ve aylarca çok önemli reyting oranlarına ulaşmayı başaran Gençliğim Eyvah dizisi bu akşam final bölümü izleyicilerin karşısına çıkacak.
Gençliğim Eyvah Dizisi Neden Final Yapıyor! Gençliğim Eyvah Başka Kanalda Mı Devam Edecek?

Yaz yayın döneminde ATV'de başlayan ve aylarca çok önemli reyting oranlarına ulaşmayı başaran Gençliğim Eyvah dizisi bu akşam final bölümü izleyicilerin karşısına çıkacak. Gençliğim Eyvah dizisinin final yapma sebebi ne? Gençliğim Eyvah dizisi başka kanalda mı devam edecek?

Koronavirüs slagını döneminde çekimlere ara veren diziler ekrandan uzaklaşırken yaz aylarında ATV'de yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisi bomba etkisi yaratmıştı. İlk bölümden itibaren yüksek reytingler almayı balaran dizi ATV'nin Haziran ve Temmuz aylarında adeta kurtarıcısı olmuştu. Öyle ki Gençliğim Eyvah 1. bölümüne PR yapmak için ATV bu diziyi her gün 3 defa yayınlamıştı. Ancak yaz sezonu bitince işler tamamen değişti.



ÇUKUR İLE REKABET SONU OLDU!



Pazartesi akşamları ATV'de yayınlanan dizinin Show TV'nin fenomen dizisi Çukur ile rekabet etmesi beklendi. Ancak 4. sezonuna giren Çukur'un kemikleşmiş izleyici kitlesi karşısında Gençliğim Eyvah'ın varlık göstermesi seözkonusu dahi olamayacaktı. Zira reyting sonuçları da bunu gösterdi. Pazartesi akşamları yaz ayları süresince reyting listesinin ilk 5'ine girmeyi başaran Gençliğim Eyvah Çukur rekabetiyle tepetaklak oldu.



Gençliğim Eyvah Dizisi Neden Final Yapıyor! Gençliğim Eyvah Başka Kanalda Mı Devam Edecek?



Düşen reytinglere bir çare arayan ATV ise dizinin gününü değiştirmek yerine final vererek diziyi sonlandırmakta buldu. Türk televizyonlarında şu anda pek de olmayan komedi dizisi türünde fenomen olmaya aday Gençliğim Eyvah bu nedenle erken final yapmak zorunda kaldı.



GENÇLİĞİM EYVAH BAŞKA KANALDA DEVAM EDECEK Mİ?



Gençiğim Eyvah dizisinin hayranları çok sevdikleri dizilerinin devam etmesini istiyorlar. Bunun için yapımcı firmaya çok sayıda talep iletildi. Ancak yapımcı firma dizinin yayınlanacağı bir kanal bulamayacakları, bulsalar da düşük bütçelerle karşılaşacaklarını tahmin ettikleri için Gençliğim Eyvah defterini tamamen kapattılar.



Gençliğim Eyvah Dizisi Neden Final Yapıyor! Gençliğim Eyvah Başka Kanalda Mı Devam Edecek?



ERDAL BAKKAL BAŞKA KARAKTERLE GERİ DÖNMÜŞTÜ AMA...



Leyla İle Mecnun dizisi ile fenomen bir karekter yaratmayı başaran Cengiz Bozkurt'u yıllar sonra yeniden Erdal Bakkal'a benzeyen bir karakter olan Arif Usta ile televizyon dünyasına geri dönmesi büyük bir heyecan yaratmıştı. Ancak bu hikaye pek de uzun sürmedi. Bu akşam yayınlanacak final bölümü ile Gençliğim Eyvah dizisi ekranlara veda edecek.



Emlak365.com