Gökhan Alkan Hayırlı Torun Çıktı! 1.5 Milyon Liraya Babaannesi ve Dedesine Bağdat Caddesinde Ev Aldı

Yasak Elma dizisinde Kerim karakterine hayat veren ekranların sevilen yüzü Gökhan Alkan yeni gayrimenkul yatırımı ile hayırlı torun olduğunu kanıtladı.
Gökhan Alkan Hayırlı Torun Çıktı! 1.5 Milyon Liraya Babaannesi ve Dedesine Bağdat Caddesinde Ev Aldı

Yasak Elma dizisinde Kerim karakterine hayat veren ekranların sevilen yüzü Gökhan Alkan yeni gayrimenkul yatırımı ile hayırlı torun olduğunu kanıtladı. Korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir babaannesi ve dedesi ile görüşemeyen ünlü isim onlara kavuşmak için kendisinin de oturduğu Bağdat Caddesinde ev satın aldı.

Pandemi nedeni ile uzun süredir babaannesi ve dedesinden uzak kalan Gökhan Alkan alkışlanacak bir harekete imza attı. Yasak Elma dizisi ile kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran yakışıklı oyuncu yeni emlak yatırımını ailesi için yaptı.



Ailesine olan düşkünlüğü ile de daha önce gündeme gelen yakışıklı oyuncu bu sefer karantina dönemi boyunca hasret kaldığı babaannesi ve dedesi için büyük bir emlak yatırımına daha imza attı.



1 MİLYON 500 BİN LİRAYA EV SATIN ALDI!



Yeni neslin en sevilen oyuncuları arasında yer alan Gökhan Alkan bir kere daha ailesine olan düşkünlüğü ile gündeme geldi. Karantina döneminde babaannesi ve dedesinden uzak kalan ünlü oyuncu onlara daha yakın olabilmek adına kendi oturmuş olduğu mahalleden yeni bir ev satın aldı.



Bağdat Caddesinde oturan ünlüler arasında yer alan Alkan bu seferde yeni bir ev alarak babaannesi ve dedesini yerleştirme kararı aldı. Yeni evin tüm tadilat işlemleri ile de kendisi ilgilenen Alkan evi ince detayına kadar adeta baştan yeniledi.



Gökhan Alkan Hayırlı Torun Çıktı! 1.5 Milyon Liraya Babaannesi ve Dedesine Bağdat Caddesinde Ev Aldı



Dizi çekimlerinden kalan tüm boş vaktini evin tadilat ve yenileme işlemleri ile geçiren Alkan kış gelmeden babaannesi ve dedesini satın almış olduğu yeni eve geçirmek için çabalıyor. Anne ve babasının yanı sıra diğer aile üyeleri ile de yakından ilgilenen Alkan'ın bu hareketi takdir topladı.



Emlak365.com