Hafta Sonu Açıklanan Sürpriz Sokağa Çıkma Kısıtlamasının Ardından Bilet Alan Vatandaşlar İade Alabilecekler Mi?

Dün akşam gelen sürpriz sokağa çıkma yasağının ardından bilet alan vatandaşların yolculuk yapmak için nasıl bir yol izleyecekleri ve iade alıp alamayacakları merak konusu olmuştu.
Hafta Sonu Açıklanan Sürpriz Sokağa Çıkma Kısıtlamasının Ardından Bilet Alan Vatandaşlar İade Alabilecekler Mi?

Dün akşam gelen sürpriz sokağa çıkma yasağının ardından bilet alan vatandaşların yolculuk yapmak için nasıl bir yol izleyecekleri ve iade alıp alamayacakları merak konusu olmuştu. İşte detaylar...

Normalleşme adımlarının açıklanmasının ardından şehirlerarası seyahat kısıtlamasının kaldırıldığı açıklandı. Bu durum uzun zamandır evlerde olan vatandaşları da harekete geçirdi. Pek çok vatandaş bu süreç içerisinde otogarlara koşmaya başladı. Ancak dün akşam saatlerinde gelen sokağa çıkma kısıtlaması açıklamasının ardından binlerce plan yapıp harekete geçen ve bilet alan vatandaş büyük panik yaşadı.



Yapılan son değerlendirmelere göre hafta sonu için toplam 450 bin kişinin kara deniz ve demir yolu taşımacılığı için bilet aldığı belirlendi. bu konuda resmi makamlarla bir görüşme yapıldı ve bilet alan binlerce vatandaşın durumunun nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu.



Binlerce Kişi Resmi Makamlardan Gelecek Açıklamayı Bekliyor



Türkiye Odalar Borsalar Birliği Kara Yolu Taşımacılığı Meclis Başkanı Mustafa Yıldırım konu hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan resmi makam görüşmelerinin ardından bilet almış olan vatandaşların seyahat edebilecekleri yönünde bir haberin geldiği iddia edildi. Ancak bu süreç içerisinde resmi bir açıklamanın gelmesi bekleniyor.



Hizmet noktalarında çalışan ve durumun ilerleyişinin gerçekleştirilmesi açısından da son derece etkili olduğu belirlenen kişilere de bu süreçte bir ayrıcalık tanınmasının beklendiği ifade edildi.



Otobüs Firmaları Çalışmaya Devam Edecekler!



Pek çok otobüs firması resmi makamlarla yapmış oldukları görüşmeler sonrasında bilet alan vatandaşlar için herhangi bir sınırlamanın olmadığını ve firmaların bu süreçte sorunsuz bir şekilde çalışabilecekleri sinyallerini verdiği ifade edildi. Bu konuda yolculuk yapacak binlerce vatandaş ise mağduriyet yaşamamak adına resmi makamlardan gelecek açıklamayı beklediklerini dile getirdiler.



emlak365.com