Hakkari Yüksekova'dan Acı Haber! Yıldırım 2 - Cilo Operasyonunda Bir Jandarma Astsubay Şehit Oldu!

Türkiye'de terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Yıldırım – 2 Cilo Operasyonu'ndan acı haber geldi.
Hakkari Yüksekova'dan Acı Haber! Yıldırım 2 - Cilo Operasyonunda Bir Jandarma Astsubay Şehit Oldu!

Türkiye'de terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Yıldırım – 2 Cilo Operasyonu'ndan acı haber geldi. Teröristlerle askerler arasında çıkan çatışmada bir Jandarma Astsubay şehit oldu. Şehit haberini İçişleri Bakanlığı yaptığı resmi açıklamayla duyurdu.

Türkiye'de terör örgütüne yönelik döndem dönem gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonlardan birisi geçtiğimiz günlerde Hakkari'de Yıldırım – 2 Cilo Operasyonu adıyla başlatılmıştı. İçişleri Bakanlığı'na bağlı olan Jandarma birimleri tarafından gerçekleştirilen operasyondan kötü haber geldi.



ACI HABERİ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DUYURDU



İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı resmi açıklamaya göre Hakkari Yüksekova'da teröristlerle çıkan çatışmada bir Jandarma Astsubay şehit oldu. Yüksekova kırsalında gerçekleşen çatışma sonucunda iki teröristin de ölü olarak ele geçirildiği duyuruldu.



İçişleri Bakanlığı şehit haberini şu açıklamayla duyurdu:



“Yıldırım -2 Cilo Operasyonu çerçevesinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin kırsal bölgesinde İl Jandarma Komutanlığı birliklerince gerçekleştirilen operasyonda mağarada kıstırılan terörirstlerle çıkan çatışma sonucunda bir Jandarma Astsubayımız şehit düşmüştür. Operasyon sonucunda 2 terörist ölü olarak etkisiz hale getirilmiştir. Kahraman askerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.”



Öte yandan şehit olan Jandarma Astsubay'ın kimlik bilgileri henüz kamuoyu ile paylaşılmadı. Kısa bir süre içerisince İçişleri Bakanlığı'nın şehit asker için kimlik bilgilerini ve cenaze törenlerine dair programları açıklaması bekleniyor.



Emlak365.com