Hakkari'de Askeri Araç Kazası! Şehit ve Yaralı Askerler Var

Milli Savunma Bakanlığı yapmış olduğu bir basın açıklaması ile Hakkari'de askeri aracın kaza yaptığını duyurdu.
Hakkari'de Askeri Araç Kazası! Şehit ve Yaralı Askerler Var

Milli Savunma Bakanlığı yapmış olduğu bir basın açıklaması ile Hakkari'de askeri aracın kaza yaptığını duyurdu. Söz konusu kaza sonrasında araçta bulunan askerler yaralandı. Hastaneye kaldırılan askerlerden şehit haberi geldi.

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari Şemdinli'de meydana gelen askeri araç kazasına dair açıklama yayımladı.Bakanlıktan yapılan açıklamada, askeri araç kazasına ilişkin detaylar paylaşılırken şehit askerimizin olduğu bilgisi verildi.



YÜREKLERİ YAKAN ŞEHİT HABERİ



MSB yaşanan askeri araç kazasının intikal işlemleri sırasında meydana geldiğini duyurdu.



Söz konusu kaza sırasında 2 asker ile 1 korucunun yaralandığını duyuran Milli Savunma Bakanlığı, 1 askerimizin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını bildirdi. İşte bakanlıktan yapılan açıklama;



Askeri araç kazasına ilişkin Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında, "Hakkari-Şemdinli bölgesinde, 01 Eylül 2020 tarihinde, intikal esnasında meydana gelen araç kazası sonucu, 2 kahraman silah arkadaşımız ile bir kahraman güvenlik korucumuz yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiş; bir kahraman silah arkadaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu." bilgisini paylaştı.



Emlak365.com