Halil Sezai'den Komşusu İçin Şoke Eden Sözler: Tam Dövemedim!

67 yaşındaki komşusuna şiddet uyguladığı için şiddet uyguladığı iddiası ile hapis cezası alan Halil Sezai sahnedeki sözleri ile gündemi salladı!
Halil Sezai'den Komşusu İçin Şoke Eden Sözler: Tam Dövemedim!

Geride bıraktığımız sene sosyal medyaya düşen görüntüleri ile büyük fırtına koparan Halil Sezai 67 yaşında olduğu öğrenilen komşusunu dövdüğü iddiası ile hapis cezası almıştı.

Film çekimleri için kiraladığı ikiz villada yan komşusu olan yaşlı adamı alkollü olduğu anlaşılan görüntülerde tekme tokat döven Halil Sezai ağır küfürleri ile günlerce sosyal medyada linç edilmişti.

HALİL SEZAİ İLE KOMŞUSU NEDEN KAVGA ETMİŞTİ, OLAY NASIL GELİŞMİŞTİ?

Hatırlanacağı üzere 16 Eylül 2020 tarihinde Halil Sezai yeni film çekimlerinde kullanılmak üzere kendisine bir villa kiralamış, kiraladığı ikiz villanın yan bahçesinde yer alan komşusu ile kavga görüntüleri ile sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü.

Tuzla'da yer alan komşu villada oturan komşusu ile sık sık gürültü nedeni ile tartışma yaşayan Halil Sezai çekime izin vermeyen komşusuyla sürekli karşı karşıya gelmeye başladı. Villanın film çekimi için kullanılmasına karşı çıkan komşusu ile iddialara göre Halil Sezai bir kere daha karşı karşıya gelmiş, yaşanan tartışma kısa sürede arbedeye dönüşmüş ve Halil Sezai'nin 67 yaşında olduğu öğrenilen komşusunu darp etmişti.

Görüntülerde Halil Sezai'nin bir yandan yaşlı adamı darp ederken bir yandan da çok ağır küfürler ettiği, iki arkadaşının ise kavgayı ayırmadan sadece izledikleri ortaya çıkmış, görüntüler sonrasında Halil Sezai sosyal medyada linç edilmişti.

Halil Sezai'den Komşusu İçin Şoke Eden Sözler: Tam Dövemedim!

Ünlü isim o tarihte yaptığı açıklamada “Bu adam yan komşum. 5 aydır bizi rahatsız ediyor. Aylardır ‘gel lan’ tekliflerini reddettim. İçip içip ana bacı söverken sabır çektim. Silah çekmesine, bahçeye 30 adam yığmasına girmiyorum bile. Bu raddeye gelmemin süreci var" diyerek kendisini savunmuş, şiddeti haklı göstermeye çalışmıştı.

KOMŞUSUNU DARP EDEN HALİL SEZAİ SAHNEDE ŞOK SÖZLER SARFETTİ!

Yaşanan olaylar sonrasında sosyal medyada yoğun tepki oluşması üzerine Halil Sezai tekrar gözaltına alınmış, hapis cezasına çaptırılmıştı. Olayların unutulmasının ardından 18 Temmuz günü İzmir Çeşme Alaçatı'da sahne alan Sezai sözleri ile bir kere daha gündeme geldi.

Sezai kameralara yansıyan görüntüsünde "Sizlere bunu neden anlatıyorum bilmiyorum ama o amcacık, mamcakık biri değil, ..... 'nin biri. Hak etti ve kafam güzeldi ve gerektiği şekilde de dövemedim. Bir dahaki sefere inşallah" diyerek büyük yankı uyandıran sözlere imza attı. Mekanda yer alan kişilerin bravo diyerek alkış tutması da eleştirildi.