Haluk Levent'ten Depremzede 20 Aileye 1 Yıllık Kira Yardımı

Başlatmış olduğu yardım kampanyaları ile dikkat çeken ve takdir toplayan Haluk Levent, yeni bir yardımla gündemde.
Haluk Levent'ten Depremzede 20 Aileye 1 Yıllık Kira Yardımı

Başlatmış olduğu yardım kampanyaları ile dikkat çeken ve takdir toplayan Haluk Levent, yeni bir yardımla gündemde. Haluk Levent, İzmir'de meydana gelen deprem sonrası zor durumda kalan 20 ailenin kira masraflarını üstlendiğini duyurdu.

İhtiyacı olan aileler, hasta vatandaşlar ve zor durumda bulunanlar için çok sayıda yardım kampanyası başlatan Şarkıcı Haluk Levent, yediden yetmişe çok sayıda vatandaşın gönlünde taht kurdu. Oluşturduğu yardım hareketiyle ihtiyacı olanlara çok sayıda destek sağlayan Haluk Levent şimdi de İzmi için kolları sıvadı.



HALUK LEVENT'TEN KİRA YARDIMI



İzmir'de meydana gelen deprem sonrası başta Bayraklı İlçesi olmak üzere çeşilti bölgelerde depremin yıkıcı etkileri hissedildi. Yıkılan binaların yanında çok sayıda binada kullanılamaz hale geldi. Zarar gören binalarda yaşayan vatandaşlara devlet bazı destekler sağlamaya başladığını açıklamıştı.



Yardım kampanyaları kapsamında bir diğer adım ise Haluk Levent'ten geldi. İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile bir araya gelen Haluk Levent AHBAP Derneği aracılığıyla sağlanan ve sağlanacak destekleri aktardı. Bu kapsamda Bayraklı'da bin 500 koli yardımda bulunuldu. Haluk Levent bu yardımların ardından ise 20 depremzede ailenin 1 yıl boyunca kiralarını karşılayacaklarını açıkladı.



Haluk Levent'ten Depremzede 20 Aileye 1 Yıllık Kira Yardımı



Bayraklı Belediye Başkanı Sandal, Haluk Levent'in bu yardım çalışmalarına dair teşkkür ederek "Bu zor günleri hep birlikte, dayanışmayla atlatacağız. İlk günden itibaren olduğu gibi barınma, gıda, ısınma ve temizlik gibi temel ihtiyaçları vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte şartları daha da iyileştireceğiz ve tüm ihtiyaçlara yanıt vermeyi sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu.



Emlak365.com