Hazal Küçükköse Parasını Borsada Değerlendirdiğini Açıkladı!

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, önceki gün köpeğiyle bebek sahilinde gezerken kameralar tarafından görüntülendi. Yeni bir projede yer almayan oyuncu kazandıklarını gayrimenkul yerine borsada kullandığını belirtti.
Hazal Küçükköse Parasını Borsada Değerlendirdiğini Açıkladı!
Hazal Filiz Küçükköse, Bebek sahilinde köpeğiyle gezerken görüntülendi. Kazançlarını diğer ünlü isimler gibi gayrimenkul alanında değerlenmediğini açıkladı. Birikimlerini borsada kullanmayı tercih ettiğini belirtti.

Ekonomi İle İlgileniyor!

Ünlü isim verdiği röportajda "Oyunculuğun haricinde ekonomi ile yakından ilgileniyorum. Daha doğrusu borsacıyım diyebilirim. Birikimlerini borsada değerlendirmeyi daha fazla tercih ediyorum. Hatta daha iyi bir yatırım için bu alanda eğitim almayı bile düşünüyorum." dedi.

Hazal Filiz Kripto Para Yatırımı Yapıyor!

Hazal Küçükköse’ye kripto paralar ile ilgilenip ilgilenmediği soruldu. Ünlü oyuncu ise ilgilendikleri varlıklar arasından kripto para birimlerinin de olduğunu ifade etti. Kripto paraları al-sat işleminde değerlendirdiğini belirten ünlü oyuncu, ağırlıklı olarak geleneksel borsa hisselerine yatırım yaptığını açıkladı.

Şu sıralar herhangi bir proje ile adının gündeme gelmediği oyuncu, daha önce yaptığı birikimleri borsada değerlendirdiğini ifade ediyor. Hem kripto para birimlerine hem de geleneksel borsaya yöneldiğini dile getirdi. Birikimleri ile iyi yatırım kazançlarına imza atmak isteyen oyuncu, bu konuda eğitim lamayı da düşündüğünü açıkladı. Kripto para birimlerini ise sadece anlık alım-satım için tercih ettiğini dile getirdi.

Hazal Filiz Küçükköse Kimdir?

Hazal Filiz Küçükköse, Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyet Fakültesi’nde 3. sınıfa kadar öğrenim almıştır. Ardından okulu bırakarak Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümüne devam etmiştir. 1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen ünlü isim, eğitimine hala devam ediyor.

Özel oyunculuk dersleri alan Hazal Filiz Küçükköse, 2015 senesinde ise Kara Sevda dizisinde Zeynep Soydere karakterini canlandırmıştır. İlk kez rol aldığı dizi ise Emir’in Yolu olarak biliniyor. Beni Affet dizisinde rol alan arkadaşı Tuan Tunalı ile hayatını birleştirmiştir. Herkesin onu tanımaya başladığı dönemde ise Zeynep karakterine hayat vermişti. Ünlü oyuncu bu karakter hakkında ‘’ kim zarar görecek düşünmeyen ve sadece amacına ulaşmak isteyen bir karakter.’’ ifadelerini kullanmıştır.