HEPAR Kurucusu Osman Pamukoğlu Tarafından Kapatıldı!

HEPAR siyasi bağlantısını, faaliyetlerini kurucu Osman Pamukoğlu tarafından sona erdirdi. Detaylar haberimizde...
HEPAR Kurucusu Osman Pamukoğlu Tarafından Kapatıldı!

HEPAR siyasi bağlantısını, faaliyetlerini kurucu Osman Pamukoğlu tarafından sona erdirdi. Detaylar haberimizde...

HEPAR isimli siyasi parti kapatıldı.



Kurucusu Faaliyetlerini Sona Erdirdi!



HEPAR isimli siyasi parti kapatıldı. Siyasi partinin faaliyetlerinin kapatılması talimatını kurucusu olan Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu verdi. 22 Nisan'da toplanan olağanüstü kurultayında verilen bu büyük kararla si,yasi partinin kapatılması yönünde karar verildi ve parti kapatıldı.



HEPAR bu karar sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte HEPAR'ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu o açıklama; "4 Eylül 2008'de kurulan Hak ve Eşitlik Partisi; hiçbir kurum ve kuruluştan yardım ve destek görmeden, bir avuç yurtseverin maddi ve manevi desteği ile, on yıl hayatta kalmayı başarmıştır. 21 Nisan 2019'da toplanan Olağanüstü Kurultay'da alınan kararla; parti kapatılmıştır" açıklamasın bulunuldu.



HEPAR'ın Kurucu Osman Pamukoğlu Kimdir?



Osman Pamukoğlu 27 Aralık 1947'de Sinop'da dünyaya geldi. Emekli Türk tümgeneral olan Osman Pamukoğlu aynı zaman da siyasetçi ve yazar'dır. Partisinin Genel Başkanı olan Osman Pamukoğlu Hak ve Eşitlik Partisi'nin kurucusu'dur. Aynı zaman da Osman Pamukoğlu PKK'ya karşı da bir çok operasyon da bulunmuştur. PKK olaylarının gelişimini inceleyen Kan Uykusu belgeselinde PKK'ya karşı mücadelesi konu alınmıştır. Yönettiği Operasyonşlardan bazıları şu şekildedir.



PKK Buzul Dağı Operasyonu , PKK Karanlık Dağ Operasyonu, PKK Ejder Operasyonu PKK Kuzey Irak Hakurk Operasyonu PKK Kirpi Operasyonu gibi bir çok operasyon da mücadele etti.



Emlak365.com