Hırsızlar Binalara Dadandı: Demir Bahçe, Giriş Kapısı Olan Apartman, Bina ve Sitelerde Oturanlar Dikkat!

Apartman ve sitelerin büyük bir bölümünde bahçe kapısı olarak demir kapı modelleri kullanılırken ne yazık ki son dönemlerde çok sayıda hırsızlık şikayeti oluştu.
Hırsızlar Binalara Dadandı: Demir Bahçe, Giriş Kapısı Olan Apartman, Bina ve Sitelerde Oturanlar Dikkat!

Apartman ve sitelerin büyük bir bölümünde bahçe kapısı olarak demir kapı modelleri kullanılırken ne yazık ki son dönemlerde çok sayıda hırsızlık şikayeti oluştu. Hırsızlar binaların demir bahçe kapıları, korkulukları ile apartman giriş kapısı demirlerini çalmaya başladı.

Ne yazık ki apartman, bina ve sitelerde yaşayan kişiler son dönemlerde artan hırsızlık olayları ile büyük bir mağduriyet yaşamaya başladı. Bazı binalarda çalınan kapılar yerine yapılan ikinci hatta üçüncü kapılar dahi çalınmaya başlarken vatandaş güvenlik güçlerinden olaylara çözüm bulmasını talep ediyorlar.



HIRSIZLAR APARTMAN KAPILARINA DADANDI!



İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çok sayıda şehirde benzer hırsızlık olaylarının sayısında rekor artış yaşandı. Site ve apartmanların demir bahçe kapıları hırsızlar için kolay hedef olurken bazı hırsızların olayı abartarak apartmanların girişlerine yapılan demir korkulukları dahi sökerek çaldıkları görüldü. Binalarda oturan kişiler yaşanan mağduriyet üzerine bu hırsızların yakalanması ve gerekli güvenlik önlemleri alınması talep edildi.



Olayın son örneklerinden biri de Silivri Fatih Mahallesi Pazar yolunda bulunan sitede meydana geldi. Sabah kalktıklarında sitenin giriş kapısının yerinde olmadığını fark eden yönetici kameradan yapmış olduğu incelemede kağıt toplayıcısı olan 2 kişinin sitenin demir kapısını saat sabah 06:00 sularından sökerek götürdüklerini tespit etti.



Olayın yaşandığı bölgede aynı gün içerisinde bir üst bloktaki bahçe kapısının da çalındığı, komşu sitelerde yer alan 4 binada daha benzer hırsızlık olayları yaşandığı dile getirildi.



Emlak365.com