Hülya Avşar’ı Kadrosuna Ekleyen Masumiyet Dizisinin Başlangıç Tarihi Belli Oldu!

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın başrollerini paylaştığı Masumiyet dizisi, Golds Film imzası ile Fox TV ekranlarında olacak.
Hülya Avşar’ı Kadrosuna Ekleyen Masumiyet Dizisinin Başlangıç Tarihi Belli Oldu!

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın başrollerini paylaştığı Masumiyet dizisi, Golds Film imzası ile Fox TV ekranlarında olacak. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanacak dizi, reyting yarışına dahil oluyor. Dizi, Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Doğduğun Yer Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileri ile yarış içine girecek. Yayın akışında saat olarak en yakında bulunduğu bu projelerin yanında nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

Fragmanlar Yayınlandı!

Masumiyet dizisi için şuana kadar iki adet fragman paylaşıldı. Dizinin ikinci fragmanı ise dizi takipçileri tarafından çarpıcı sahneleri ile beğeni aldı. Avşar kızı ise karakterinin ya çok sevileceğini ya da izleyicinin bu karakterden nefret edeceğini açıkladı. Deniz Çakır’ın bir dizi ile ekranlara dönmesi ise hayranları tarafından mutlukla karşılandı.

Hülya Avşar uzun süredir bir dizi projesi ile ekranlarda yer almıyordu. Ancak yapılan görüşmeler ardından hikayeyi çok beğendiğini dile getiren ünlü isim, projede yer almayı kabul etti. Yeni bölümde başrol karakterleri arasında performansını sergileyecek.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde yer aldığı dizide, yan karakterlerde de önemli oyuncular bulunuyor. İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Selen Uçer, Deniz Işın, Tolga Güleç, Neslihan Arslan gibi beğenilen oyuncular ise yan karakterlere hayat verecekler.

Dizinin Konusu Ne?

Diziye ilişkin ilk yayın günün açıklanması ardından dizi takipçileri, hikaye konusunun ne olduğunu merak etmeye başladılar. Dizi, evli ve iki çocuk annesi olan Bahar’ın hayatını işliyor. 19 yaşındaki kızının yanlış bir insana aşık olması ardından kızının ve Bahar’ın değişen hayatları dizide ele alınıyor.

Kızı Ela’nın ilk aşkının yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil 35 yaşındaki patronu olduğunu öğrenen Bahar, kızını bu ilişkide uyarıyor. Kızının başına bir şey gelmesini istemeyerek onu uran Bahar, ne yapsa da yaşanacak kötü olayların önüne geçemiyor. Bahar ve tüm ailesinin hayatı ise Ela’nın 19.yaş gününde sonsuza kadar değişecek.