Hülya Avşar'ın Aldığı İddia Edilmişti! Çiçek Adası Satıldı Mı?

Türkiye'nin satılık adaları arasında yer alan Çiçek Adası hakkında Hülya Avşar tarafından satın alındığı yönünde haber yapılması üzerine açıklama geldi.
Hülya Avşar'ın Aldığı İddia Edilmişti! Çiçek Adası Satıldı Mı?

Türkiye'nin satılık adaları arasında yer alan Çiçek Adası hakkında Hülya Avşar tarafından satın alındığı yönünde haber yapılması üzerine açıklama geldi. Hülya Avşar Çiçek Adası'nı satın aldı mı, Çiçek Adası satıldı mı?

Sahip olduğu doğal güzelliği ile görenleri büyüleyen Çiçek Adası hissedarları tarafından satışa sunulmuştu.



Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ne bağlı Çiçek Adası için son çıkan haberlerde adanın Hülya Avşar tarafından satın alındığı iddiaları gündeme geldi.



Hülya Avşar'ın Aldığı İddia Edilmişti! Çiçek Adası Satıldı Mı?



ÇİÇEK ADASININ SAHİBİ AÇIKLADI: HÜLYA AVŞAR ADA MI SATIN ALDI?



Konu hakkında açıklama haberlerin yayılmasının üzerine adanın hissedarları arasında yer alan Şerif Ali Hatırlı tarafından yapıldı. Hatırlı yapmış olduğu açıklamasında "Adamız şu an satılık değil. Bazı emlakçılar zaman zaman yaptıkları söylemlerle adanın satışını gündeme getiriyor.



Doğru olmayan haberler ortaya çıkıyor. Adamızın değeri 100 milyonun üstünde. Daha önce 105 milyon, sonrasında ise 130 milyon bedelle hissedarlar satışa çıkarmıştı" diyerek adanın şu anda satılık olmadığını, dolayısı ile de Hülya Avşar tarafından satın alındığı yönündeki iddiaların da doğru olmadığını dile getirdi.



ÇİÇEK ADASI KİMİN?



Ayvalık'ta yer alan 22 adadan biri olan Çiçek Adası Mübadele döneminde Katerin, Hatırlı, Katrinli ve Uysal ailelerine verilmişti. Adanın sahibi olan aile üyelerinin bir bölümü adanın satışının yapılmasını isterken bir bölümü ise ailede kalmasını talep ettiği için satış konusunda bazı anlaşmazlıklar yaşanıyor.



Emlak365.com