Hülya Avşar'ın Kızı Zehra Çilingiroğlu Mimar Oldu, Riva'da Çiftlik Evi İnşaatı Başladı!

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu mimar olarak annesine Riva'da çiftlik evi inşa etmeye başladı.
Hülya Avşar'ın Kızı Zehra Çilingiroğlu Mimar Oldu, Riva'da Çiftlik Evi İnşaatı Başladı!

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu mimar olarak annesine Riva'da çiftlik evi inşa etmeye başladı. Hülya Avşar'ın yeni evinde tenis kortu bile bulunacak. Detaylar haberimizde..

Ünlü bir ailenin kızı olması nedeni ile nerede ise kameraların önünde büyüyen Zehra Çilingiroğlu mimarlık bölümünde okumaya devam ediyor.



Mimar olmak için eğitimini sürdüren Zehra Çilingiroğlu staj döneminde annesine muhteşem bir çiftlik evi tasarlamaya başladı.



HÜLYA AVŞAR'IN RÜYA GİBİ ÇİFTİLK EVİNDE TENİS KORTU BİLE OLACAK!



Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu mimar olarak staja başladığı ofis ile annesine rüya gibi bir çiftlik evi tasarlamaya başladı.



Avşar kızı yapmış olduğu açıklaması ile Zehra ile gurur duyduğunu belirterek kızının hem okuduğunu hem de staj yaptığını belirterek kendisine de Riva'da yer alan bir alanda çiftlik evi tasarladıklarını söyledi.



Basın mensuplarının konu hakkındaki sorularını yanıtlayan Hülya Avşar "Riva’da bir çiftlik evi yaptırıyoruz. Zehra’nın çalıştığı şirketle hayalimi gerçekleştireceğim. Başladık, yavaş yavaş bitireceğiz" dedi.



Hülya Avşar basın mensuplarının çiftliğinde hayvanlara yer verip vermeyeceğini sorması üzerine konu hakkında düşünmediğini ancak kesinlikle bir tenis kortuna yer vereceklerini dile getirerek yeni projeyi kademeli olarak yapacaklarını ve yavaş yavaş tamamlayacaklarını söyledi.



Emlak365.com