Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu'nun Miras Davası Karıştı!

Seyfi Dursunoğlu ya da kullanmış olduğu sahne ismi ile Huysuz Virjin sahip olduğu lüks evi ve tüm birikimini hazırladığı vasiyetname ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ÇYDD'ye bırakmıştı. Dursunoğlu'nun 9 yeğeninden 7'si vasiyeti kabul ederken 2'si ise vasiyete itiraz etmişti. Huysuz Virjin'in mirası kime kaldı, ne kadar mal varlığı, serveti vardı?
Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu'nun Miras Davası Karıştı!

Ekranların sivri dilli yıldızı Seyfi Dursunoğlu uzun yıllar Huysuz Virjin kararketi ile sahnelerin tozunu attırmış, son dönemde ise televizyon şovları ve reklam çalışmaları ile ekranda boy göstermişti. Evlenmeyen ve çocuğu olmayan Seyfi Dursunoğlu yaşarken yapmış olduğu açıklamasında tüm malvarlığını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ÇYDD'ye bağışlayacağını duyurmuştu.

Vefat etmeden önce mirasını hazırlayan Seyfi Dursunoğlu'nun bu sözünü tuttuğu ortaya çıkarken tüm mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ÇYDD'ye bıraktığı ortaya çıkmıştı. Mirasının açıklanmasının ardından 2 yeğeni mirasının iptali talebi ile dava açmıştı.

HUYSUZ VİRJİN'İN MİRASI KİME KALDI, MİRASI İPTAL EDİLECEK Mİ?

Toplam 9 yeğeni olan Huysuz Virjin vefat etmeden önce vermiş olduğu bir röportajında Doktora gittim, akli dengemin yerinde olduğuna dair rapor çıkardım. Noter huzurunda da vasiyetimi yaptım. Yeğenlerim var, hem de 9 tane. 'Onu ben alayım, bunu sen al' diye birbirlerine gireceklerine en iyisi hepsini derneğe bağışlamak. Zaten cenazemi bile kaldıramazlar" diyerek mirasını bağışlayacağını duyurmuştu.

Uzun yıllardır KOAH hastalığı ile mücadele eden Dursunoğlu 2020 senesinde tedavi gördüğü zatürre hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetmişti.Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Bayrak tarafından yapılan habere göre miras davasının son duruşmasında Dursunoğlu'nun 2 yeğeninin avukatı mirasta tanık olarak gösterilen Garabet Baltaoğlu'nun 2015 senesinde akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılmasını istedi. Şu anda 76 yaşında olan Garabetoğlu hakkında ise ÇYDD avukatları yapmış oldukları savunmada delilleri mahkemeye sunarak vasiyetnamenin tüm koşulları yerine getirilerek noter huzurunda hazırlandığına dikkat çekti. Duruşma Eylül ayına ertelendi.