İbo Show İle Efsane Bir Dönüş Yapan İbrahim Tatlıses Emlak Yatırımları İle Dudak Uçuklattı, İmparator Mal Varlığı İle Ağızları Açık Bıraktı!

Uğradığı silahlı saldırı sonrasında ölümden dönen, başına isabet eden mermi sonrası bir daha asla şarkı söyleyemeyeceği iddia edilen İbrahim Tatlıses yıllar sonra İbo Show ile ekranlara geri dönüş yaptı ve izleyenleri bir kere daha mest etmeyi başardı.
İbo Show İle Efsane Bir Dönüş Yapan İbrahim Tatlıses Emlak Yatırımları İle Dudak Uçuklattı, İmparator Mal Varlığı İle Ağızları Açık Bıraktı!

Uğradığı silahlı saldırı sonrasında ölümden dönen, başına isabet eden mermi sonrası bir daha asla şarkı söyleyemeyeceği iddia edilen İbrahim Tatlıses yıllar sonra İbo Show ile ekranlara geri dönüş yaptı ve izleyenleri bir kere daha mest etmeyi başardı. Reyting rekoru kıran programın ardından sosyal medya bir kere daha sarsılırken en çok konuşulanlar arasına İbrahim Tatlıses'in mal varlığı da girdi. Emlak İmparatoru çıkan İbrahim Tatlıses'in bu kadar konut ve emlak yatırımı yapmasının ana nedeni ise kendisinin de bir dönem inşaat işçisi olması ve inşaattan anlaması gösterildi. İşte dudak uçuklatan o mal varlığı listesi

İnşaat işçisi olarak çalışırken sesi ve kendisine has yorumu ile kısa sürede büyük şöhrete kavuşan, hem şarkıları hem de oynamış olduğu filmlerle Türk müziğinde "İmparator" lakabını elde eden İbrahim Tatlıses İbo Show ile ekranlara muhteşem bir geri dönüş yapmıştı.



İBRAHİM TATLISES NE ZAMAN SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI!



Hatırlanacağı üzere İbrahim Tatlıses 14 Mart 2011 tarihinde Beyaz TV binasından çıkış yaptığı esnada silahlı saldırıya uğramış, haber gece yarısı tüm Türkiye'de bomba etkisi yaratmıştı. Arabasına bindikten sonra başka bir araçla önü kesilen İbrahim Tatlıses'e 11 el ateş edilmiş, bir kurşunun başına isabet ettiği imparator uzun süren tedavi süreci ile adeta ölümden dönmüştü.



Tedavi görmesine rağmen imparatorun o dönemde bir daha asla şarkı söyleyemeyeceği iddia edilmişti. Almanya'da uzun süre fizik tedavi gören ünlü şarkıcı bu sayede beynine isabet eden kurşunun etkisi ile oluşan felç sorununu da büyük oranda çözmüştü.



İBO SHOW İLE EKRANLARA MUHTEŞEM DÖNÜŞ YAPAN İBRAHİM TATLISES EMLAK ZENGİNİ ÇIKTI! İBRAHİM TATLISES'İN MAL VARLIĞI NE KADAR 2020?



Star TV'de yayımlanan İbo Show programı ile ekranlara muhteşem bir dönüş yapan, performansı ile izleyenlerden tam not almayı başaran İbrahim Tatlıses emlak imparatoru çıktı. Ünlü olmadan önce inşaatlarda çalışan ve bu nedenle ünlü olduktan sonra sahnelerden kazandığı parayı inşaat projelerine ve emlak yatırımlarına aktarmayı tercih eden İbrahim Tatlıses bu sayede hatırı sayılır bir servet edindi. İşte İbrahim Tatlıses'in en son açıklanan mal varlığı listesi;




  • İstanbul Seyrante'de 1.5 dönüm büyüklüğe sahip arsa ve bu arsa üzerinde kurulu bulunan kebap salonu,

  • Kendisine ait bir bir televizyon binası,

  • Tatlıses Şirketler Grubu'na ait olan bir bina,

  • By Tatlısesgiyim markasına ait üretim atölyesi ve satış mağazası,

  • Demirciköy Alarko Sitesinde yer alan lüks villa,

  • Seyrantepe Oyak Sitesi projesinde yer alan 3 lüks daire,

  • Şanlıurfa'da yer alan çok sayıda konut ve 3 dönüm arsa,

  • Tempo TV Kanalı

  • İşletmesini üstlenmiş olduğu 5 kebap salonu,

  • Kuşadası Tatlıses Otel ile bu otelin üzerinde kurulu olduğu 8 dönüm arazi,

  • Bodrum Bitez’de yer alan 6.5 dönüm büyüklüğünde arazi ve bu arazi üzerine kurulu olan denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel,

  • Tatlıses Paradise projesinde 48 adet apart ve içinde bir villa,

  • İzmir Narlıdere Folkart Evlerinde lüks rezidans daire,

  • Hadımköy Günışığı Konaklarında villa,

  • Şirketine ait olan 20 araç, 1 tane limuzin, 2 sürat motoru, 2 tane Mercedes otomobil, 1 tekne ve 3 jeep araç.



Emlak365.com