İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Operasyon Yapılan HDP Esenyurt İlçe Binasının Görüntülerini Paylaştı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün gece operasyon düzenlenen Esenyurt HDP ilçe binasının görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Operasyon Yapılan HDP Esenyurt İlçe Binasının Görüntülerini Paylaştı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün gece operasyon düzenlenen Esenyurt HDP ilçe binasının görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. HDP ilçe binasında terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın posterleri ve PKK'yı öven yazılar dikkat çekti.

Dün gece operasyon düzenlenen HDP Esenyurt ilçe binasının görüntülerini İçişleri Baanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Soylu'nun yayınladığı videoda HDP ilçe binasında Abdullah Öcalan'a ve PKK'ya yönelik afişler dikkat çekti.



İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gece HDP Esenyurt ilçe binasına operasyon düzenlendi. Bu operasyon sırasında çekilen görüntüleri ie bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından paylaştı.



HDP İLÇE BİNASINDA ABDULLAH ÖCALAN POSTERLERİ!



Bakan Soylu'nun paylaştığı görüntülerde HDP ilçe binasında terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın posterlerinin yanı sıra PKK'ya yönelik de bazı dökümanların ve afişlerin yer aldığı görüldü. PKK ile arasına mesafe koyamadığı için eleştiri alan HDP'nin bu görüntüler sonrasında ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.



BAKAN SOYLU DUYURDU!



Konuya dair bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Polislerimizin dün gece HDP Esenyurt ilçe binasına düzenledikleri operasyonun görüntüleri bunlar. Demokrasi her daim istismar edilebilir. AİHM kararları, Venedik kriterleri buna aracılık edebilir. Batı ülkeleri kendilerine olunca buna izin vermiyorlar. Demokrasinin istismar edilmesine imkan tanımıyorlar. Ancak bizden bunu isteyebiliyorlar.” dedi.





HDP İLE İTTİFAK KURANLAR NE DİYECEKLER?



Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da bir açıklama yaparak, “Diyarbakır annelerinin HDP binalarının önünde neden beklediğini hala anlamayan var mı? Bir defa daha gördük ki HDP demek PKK demektir. HDP ile ittifak kuranlar bu görüntüler karşısında ne diyecekler? Biliyoruz susacaklar ve cürümlerine devam edecekler.” ifadelerini kullandı.



Emlak365.com