İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Berat Albayrak Hakkında Sürpriz Açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haber Global'de yayınlanan ve Candaş Tolga Işıl tarafından sunulan “Az Önce Konuştum” isimli programa katılarak önemli açıklamalarda bulundu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Berat Albayrak Hakkında Sürpriz Açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haber Global'de yayınlanan ve Candaş Tolga Işıl tarafından sunulan “Az Önce Konuştum” isimli programa katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu'nun en dikkat çekici açıklaması ile Berat Albayrak hakkında oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı televizyon programında Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan bir süre önce istifa eden Berat Albayrak hakkında açıklamalarda bulundu.



BERAT ALBAYRAK İLE SİYASİ AÇIDAN KAFAMIZ ÖRTÜŞÜYORDU!



Yıllarca AK Parti içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra olası bir liderlik mücadelesinde rakip olarak gösterilen Berat Albayrak ile Süleyman Soylu arasındaki ilişkiye dair Bakan Soylu önemli açıklamalar yaptı. Berat Albayrak ile siyaseten çok uyumlu olduklarını söyleyen Bakan Soylu, “Berat Albayrak siyasi açıdan benim kafamın örtüştüğü kişilerden birisiydi. Kendisini yetiştirmiş, iyi bir eğitim almış ve ülkeye önemli hizmet vermiş bir arkadaşımızdı. Görevden ayrıldıktan sonra Berat Albayrak ile bir görüşme yapmadım. Ancak ailesi ile görüştüm. Bizim aramızda öyle yansıtıldığı gibi bir anlaşmazlık filan hiç olmadı.” dedi.



BERAT ALBAYRAK'LA SORUNUMUZ OLMADI!



Aynı kabinede Berat Albayrak ile görev yaptıklarını söyleyen Bakan Soylu, “Çok büyük bir efor sarfederek çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Tüm bu yorgunluğumuza rağmen Berat Albayrak ile aramızda bir sorun olmadı. Onun ekonomide çizmek istediği yolla millilik ve yerlilik üzerindeydi. Buna bu ülkenin her ferdi destek verir.” ifadelerini kullandı.



CUMHURBAŞKANI İSTERSE SİYASETİ BIRAKIRIM!



Kendisinin siyaseti bırakabileceğini söyleyen Bakan Süleyman Soylu, “Siyaset bizim milletimize hizmet etmemize vesile olan bir araçtır. Elbette günü geldiğinde ve şartlar oluştuğunda biz de bayrağı başkalarına devredeceğiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakırsa ben de bırakırım. Sayın Cumhurbaşkanımız benim de bırakmamı isterse başım gözüm üstünederim ve gerekeni seve seve, hiç gücenmeden yaparım.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com