İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Annesi Servet Soylu Vefat Etti! Ölüm Nedeni Ne, Kaç Yaşında, Hastalığı Nedir?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu vefat etti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada Servet Soylu'nun vefat ettiği açıklandı.SÜLEYMAN SOYLU'NUN ANNESİ SERVET SOYLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HASTALIĞI NEDİR?Bir süredir koronavirüs hastalığı nedeni ile tedavi gören İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Annesi Servet Soylu Vefat Etti! Ölüm Nedeni Ne, Kaç Yaşında, Hastalığı Nedir?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu vefat etti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada Servet Soylu'nun vefat ettiği açıklandı.

SÜLEYMAN SOYLU'NUN ANNESİ SERVET SOYLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HASTALIĞI NEDİR?

Bir süredir koronavirüs hastalığı nedeni ile tedavi gören İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu" İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi’nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum" açıklaması ile duyurdu.

Servet Soylu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesidir. 1946 doğumlu olan Servet Soylu 75 yaşında koronavirüs hastalığı nedeni ile tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'NUN ANNESİ SERVET SOYLU'NUN CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yapılan açıklama ile bugün hayatını kaybeden Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu yarın düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek. Servet Soylu'nun cenazesinin, yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığına defnedileceği açıklandı.

Vefat haberinin açıklanmasının ardından pek çok isimden taziye mesajı yayımlanırken Süleyman Soylu'nun annesi için yarın düzenlenecek olan cenaze törenine siyasilerin yoğun katılımı bekleniyor.