İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Annesine Küfreden Şahıs İçin Mahkemeden Yeni Karar Çıktı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesine sosyal medya üzerinden küfreden şahıs hakkında yeni bir karar alındı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Annesine Küfreden Şahıs İçin Mahkemeden Yeni Karar Çıktı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesine sosyal medya üzerinden küfreden şahıs hakkında yeni bir karar alındı. Yeniden Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Adalet Bakanı Abdülhamit Gül arasında polemiğe neden olan olaya dair yeni gelişmeler yaşandı. Bakan Soylu'nun annesine sosyal medya üzerinden küfreden şahıs için yeni bir işlem yapıldı.



İKİ BAKAN ARASINDA POLEMİK NEDENİ OLMUŞTU!



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu annesine küfreden şahsın mahkemece serbest kalmasını eleştirmiş ve bu eleştirilerinin ardından şahsın tutuklanmasını provokasyon olarak değerlendireceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın üzerine Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise hakimlerin kanunları uyguladığını ve eleştirilmesi gerekenin hakimler değil kanunlar olduğunu ifade ederek yürütme görevinde olanların konuya dair daha dikkatli açıklama yapmaları gerektiğini belirterek Bakan Soylu'ya mesaj vermişti.



ABDÜLHAMİT GÜL'DEN YENİ AÇIKLAMA!



Konuya dair yeni bir açıklama daha yapan Abdülhamit Gül, “Kadınların onuru ve haysiyeti her şeyin üzerindedir. Hele ki annelerimiz bizlerin baş tacıdır. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun muhterem validelerine yapılan bu ahlaksız saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum. Bu alçak hukuk önünde hak ettiği en ağır cezasyı görecektir. Buna inancımız tamdır.” dedi.



ŞAHIS CUMHURBAŞKANINA HAKARET SUÇUNDAN TUTUKLANDI!



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi hakkında ağır küfürler sarfettiği için gözaltına alınıp hakkında adli işlem yapılarak adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şahıs hakında yeni bir işlem yapıldığı bildirildi. Buna göre aynı şahsın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu tespit edildi. Hakkında yeni bir işlem başlatılan şahıs Cumhurbaşkanına hakaret suçundan gözaltına alınıp Bakırköy Adliyesi'ne sevkedildi. Burada ise çıkarıldığı mahkemece şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Emlak365.com