İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Annesinden Sonra Bir Acı Haber Daha!

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir acı haberle daha yıkıldı. Bakan Süleyman Soylu'nun dayısı Selami Reis koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Annesinden Sonra Bir Acı Haber Daha!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu son günlerde oldukça acı haberler almaya devam ediyor. Bakan Soylu'nun annesi Servet Soylu geçtiğimiz günlerde uzun süredir rahatsızlığı sonucu verdiği yaşam mücadelesini kaybetmiş ve vefat etmişti. Bakan Soylu bu acı habere alışmaya çalışırken bir vefat ile daha sarsıldı.

BAKAN SOYLU BİR ACI DAHA YAŞADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Samsun'un Bafra ilçesinde yayaşan 78 yaşındaki dayısı Selami Reis'in de hayatını kaybettiği bildirildi. Annesinin ölümünden sonra dayısının da ölümü ile sarsılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dayısı Selami Reis'in bir süredir koronavirüs tedavisi gördüğü belirtildi.

Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 2 haftadır koronavirüs tedavisi gören İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dayısı Selami Reis verdiği hayata tutunma savaşını kaybederek vefat etti. Bu sabah saatlerinde gözlerini dünyaya kapayan Selami Reis'in vefat haberi siyaset dünyasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Dayısının vefatı nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çok sayıda siyasetçi taziye mesajı gönderirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise bizzat telefonla arayarak başsağlığı dilediği bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerçekleşen vefat ile alakalı bilgi de aldığı belirtilirken Bakan Soylu'nun acılı gününde yanında olduğunu belirttiği ve buna karşılık Bakan Soylu'nun da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ettiği açıklandı.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dayısı Selami Reis'in cenaze programı da belli oldu. Buna göre Samsun'un Bafra ilçesinde yaşayan Selami Reis'in bu ilçede defnedileceği açıklandı. Selami Reis'in cenazesi yarın Bafra ilçesinin Darboğaz Mahallesi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da cenazeye katılması bekleniyor.

Emlak365.com