İçişleri Bakanlığı Uyardı Engin Altan Düzyatan Sözleşmesini Feshetti!

Türkiye'de Pakistan'ın önemli konut projelerinden birisi olarak tanıtılan Blue World City projesinin tanıtım elçisi olarak şirket ile ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan arasında anlaşma imzalanmıştı.
İçişleri Bakanlığı Uyardı Engin Altan Düzyatan Sözleşmesini Feshetti!

Türkiye'de Pakistan'ın önemli konut projelerinden birisi olarak tanıtılan Blue World City projesinin tanıtım elçisi olarak şirket ile ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan arasında anlaşma imzalanmıştı. İçişleri Bakanlığı tarafından bilgilendirilen ünlü oyuncu şirketin yasadışı yollarla faaliyet gösterdiği gerekçesiyle anlaşmayı feshetti.

Diriliş Ertuğrul dizisi ile sadece Türkiye'de değil dünyanın çok sayıda ülkesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın son dönemlerde Pakistan'da ünü oldukça arttı. Bu durumdan yararlanmak isteyen Pakistanlı bir şirket geçtiğimiz hafta Türkiye'ye gelerek Pakistan'ın önemli konut projelerinden birisi olarak tanıttığı Blue World City isimli proje için Engin Altan Düzyatan ile tanıtım elçisi olarak anlaşma imzalamıştı.



İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ÜNLÜ OYUNCUYU UYARDI!



İmzalanan anlaşma ile Pakistanlı şirketin bu projede tanıtım yüzü olan Engin Altan Düzyatan'a İçişleri Bakanlığı tarafından bir uyarı yapıldı. İlgili şirketin Pakistan'da yasa dışı faaliyetler gösterdiği ve Pakistan'da bu şirket hakkında yasal işlem başlatıldığı uyarısında bulunuldu.



PAKİSTANLI FİRMA İLE OLAN SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ!



İçişleri Bakanlığı tarafından kendisine yapılan uyarıyı dikkate alan Engin Alatan Düzyatan harekete geçerek Pakistanlı firma ile alakalı olarak kararını verdi sözleşmesini feshetti. Yasal olmayan bir faaliyette bulunan şirket ile çalışamayacağını karşı tarafa ileten ünlü oyuncu bu anlaşmadan çekildi.



Yaşanan bu olay sonrasında Engin Altan Düzyatan reklam anlaşmaları konusunda daha dikkatli olma kararı verdi. Ünlü oyuncu yurt dışı anlaşmalar için avukatına özel talimat verdi.



Emlak365.com