İki Çocuk Annesi Duygu Çelikten'in Ormanda Ölü Bulunması Olayında Son Dakika Gelişmesi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konu edinilen cinayetlerden birisi olan Duygu Çelikten'in ölümü ile alakalı olarak son dakika gelişmesi yaşandı.
İki Çocuk Annesi Duygu Çelikten'in Ormanda Ölü Bulunması Olayında Son Dakika Gelişmesi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konu edinilen cinayetlerden birisi olan Duygu Çelikten'in ölümü ile alakalı olarak son dakika gelişmesi yaşandı. Cinayet sonrası şüpheleri üzerinde toplayan ve kayıplara karışan Veli Ünver yakalanıp sorgusu yapıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 çocuk annesi Duygu Çelikten 6 Eylül'de fatura ödemek için evinden çıkmış ve 13 gün sonra ormanlık alanda ölü olarak bulunmuştu.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 6 Eylül tarihinde 2 çocuk annesi Duygu Çelikten fatura ödemek için evinden çıkmış ve bir daha geri dönmemişti. Genç kadına ne olduğuna dair 13 gün süren büyük merağın ardından kötü haber gelmişti. Duygu Çelikten ormanlık alanda ölü olarak bulunmuştu. Bunun üzerine Duygu Çelikten'in ailesi hem polise şikayetçi olmuş hem de Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katılarak kızlarının kim tarafından öldürüldüğünün bulunmasını istemişlerdi.



CESEDİ 13 GÜN SONRA BULUNDU



Olay ile alakalı olarak yapılan incelemede Duygu Çelikten'in evinden çıktıktan sonra Veli Ünver'in aracına bindiği belirlendi. Olayın ardından bu ikiliden bir daha haber alınamadı. 13 gün sonra ise Duygu Çelikten'in cansız bedenine ulaşıldı.



Duygu Çelikten'in cesedinin ormanlık alanda 40 cm derinliğinde toprağa gömülü halde bulunması cinayet şüphelerini daha da arttırdı. Ceset üzerinde yapılan incelemede ise Duygu Çelikten'in vücudunda bıçak darbeleri tespit edildi.



İki Çocuk Annesi Duygu Çelikten'in Ormanda Ölü Bulunması Olayında Son Dakika Gelişmesi!



300 METRE CESET TAŞIMIŞLAR



Cinayetle alakalı olarak yazılan polis raporunda cesedin bulunduğu yere stabilize yoldan ulaşılabildiği belirtildi. Ayrıca şüpheli veya şühelilerin Duygu Çelikten'in cesedini 300 metre taşıdıkları ifade edildi.



Duygu Çelikten'in cesedinin bulunmasının ardından o sırada kayıp olan Veli Ünver'in nerede olduğunun tespiti için emniyet tarafından çalışma başlatıldı. Duygu Çelikten'in sevgilisi olduğu iddia edilen Veli Ünver Muğla'nın Fethiye ilçesinde saklandığı evde yakalanarak Antalya'ya getirildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde 17 saat süren sorgusunun ardından Veli Ünver adliyeye sevk edildi.



SUSMA HAKKINI KULLANDI KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN TUTUKLANDI



Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma ile alakalı olarak yapılan açıklamaya göre Veli Ünver emniyette, Cumhuriyet Başsavcılığında ve Sulh Ceza Hakimliği'nde susma hakkını kullandı. Veli Ünver çıkarıldığı mahkeme tarafından “kastan öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Emlak365.com