İl İl Beden (İnşaat) İşçisi Alımı için İŞKUR'da Yayımlanan İş İlanları

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan iş ilanları arasında inşaat sektörü adına yayımlanan çok sayıda duyuru bulunuyor.
İl İl Beden (İnşaat) İşçisi Alımı için İŞKUR'da Yayımlanan İş İlanları

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan iş ilanları arasında inşaat sektörü adına yayımlanan çok sayıda duyuru bulunuyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlara dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İŞKUR İş İlanları arasında Ocak ayı için yayımlanan çok sayıda yeni duyuru bulunuyor.



Ocak ayının girmesinin ardından ilanlarını yenileyen firmalar yeni kadrolar için İŞKUR üzerinden ilana çıktılar. Bu çerçevede ilan sayısı artan pozisyonlardan bazıları da Beden İşçisi (İnşaat) ve İnşaat işçisi kadroları oldu.



İŞKUR İŞ İLANLARI AÇIK KADROLAR



İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına göre yukarıda yer alan iki kadro için alınacak personel sayısı şöyle;



Beden İşçisi (İnşaat) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 23



İnşaat İşçisi kadrosu için yayımlanan ilan sayısı ise 160



Kadro detaylarının ardından ilanların yayımlandığı şehirlere ilişkin bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Beden İşçisi (İnşaat) kadrosu için yayımlanan güncel ilanlarda alımların Kırklareli, İstanbul, Yalova, Konya ve Antalya'da yapılacağı bildirildi. İnşaat İşçisi kadrosu için yayımlanan ilanlar ise İstanbul ve Antalya için yayımlandı. Ancak bu şehirlerin dışında 3 ilan daha yayımlandı ve alımların ülke geneli olacağı belirtildi. Bu ilanlarda çalışma illeri ise İstanbul ve Mersin olarak açıklandı.



BAŞVURU KOŞULLARI



Söz konusu personel alım ilanları için başvuru yapacak adayların en az okur yazar seviyesinde olması, talep edilen meslek grubu için belirlenen özel şartların sağlanması, görevine engel sağlık sorunu olmaması, firmaların işçilerden talep ettiği diğer koşullara haiz olunması gibi şartlar bulunuyor.



BAŞVURU İŞLEMLERİ



İŞKUR İş İlanları için başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını ister firmaların ilan metinlerinde yer alan adreslerine bizzat isterlerse de İŞKUR üzerinden elektronik olarak yapabilirler.



İlanlara ulaşmak için TIKLAYINIZ



Emlak365.com