İlker Kaleli'nin Yer Aldığı BBC ve Neftlix Dizisi Serpent Nerede Çekiliyor?

Ünlü oyuncu İlker Kaleli'nin yer aldığı Serpent Dizisi BBC ve Neftlix ortak yapımı. Uluslararası bir dizi olan Serpent yayınlandığı günden itibaren çok beğenildi. Peki Serpent nerede çekildi? İşte detaylar.
İlker Kaleli'nin Yer Aldığı BBC ve Neftlix Dizisi Serpent Nerede Çekiliyor?

Dünyanın en önemli dijital platformlarının başında gelen Neftlix'te yeni bir dizi yayın hayatına başladı. Serpent ismiyle ekrana gelen ve BBC ile Neftlix ortak yapımı olan dizi, ses getirmeye başladı. Dizi henüz çok yeni olmasına rağmen iMDB puanı şimdiden 7.7.

SERPENT NEREDE ÇEKİLDİ?

Yayın hayatına hızlı bir başlangıç yapan Serpent dizinde bir de Türk oyuncu bulunuyor. Daha önce Poyraz Karayel başta olmak üzere çok sayıda dizi ve sinema filminde yer alan İlker Kaleli, Serpent'te oynuyor. Bu kapsamda Türk izleyiciler tarafından yakından takip edilen diziye daire merak edilen sorular bulunuyor.

Bu soruların başında dizinin konusu, diğer oyuncular ve dizinin hangi ülkelerde çekildiği yer alıyor.

Dizinin Konusu

Öncelikle The Serpent’, seri katil ve dolandırıcı Charles Sobhraj’a dayanan bir mini dizi. Dizi dönem dizisi olup 1975 yılında yaşanan bir olay ağını ele alıyor. Serpent genel olarak Sobhraj’ın para ve değerli eşyaları için genç gezginleri avladığı ve onları suç ortağının yardımıyla vahşice öldürdüğü Tayland ve çevresindeki Asya ülkelerindeki zamanı ele alıyor.

Dizi Nerede Çekiliyor?

Dizi genel olarak çok sayıda Asya ülkesinde geçiyor. bazı sahneleri Avrupa'da olan dizi Tayland, Nepal, Hindistan, Pakistan, Afganistan, İngiltere ve Fransa’da çekildi. Dizinin ilk çekimi 2019 yılında başlamış olsa da Mart 2020 döneminde başlayan Covid-19 salgını dizi çekimlerini vurdu. Daha sonra yeniden çekimlere başlayan dizinin kalan bölümleri İngiltere'de çekildi.