İnşaat Boyacısı, Usta ve Bekçi ve Diğer Meslek Gruplarında Emlak İş İlanları

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan çok sayıda ilan ile emlak alanına personel alımları yapılmaya devam ediyor.
İnşaat Boyacısı, Usta ve Bekçi ve Diğer Meslek Gruplarında Emlak İş İlanları

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan çok sayıda ilan ile emlak alanına personel alımları yapılmaya devam ediyor. Yayımlanan ilanlarda yer alan ve en çok aranan meslek kadroları ise inşaat işçşisi, boyacı, inşaat bekçisi, usta ve ustabaşı pozisyonları. İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanları haberimizde derledik.

Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda personel alımları Mart ayı Nisan ayı itibariyle devam ediyor.



Faaliyetlerine devam eden inşaat firmaları yayımladıkları duyurular ile personel alımı yapacaklarını duyurdular. Bu süreçte persoen eksiği olduğunu ilan eden, duyuru yayımlayan firmaların inşaat alanına dair ilanlarını derledik.



İNŞAAT SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI NİSAN 2020



İnşaat sektörü için ilan yayımlayan firmalar Türkiye geneli çok sayıda şehirde yer alıyorlar.



Halen 54 binden fazla personel alım ilanının yer aldığı İŞKUR'da İnşaat alanı için yayımlanana ilanların sayısı ise binlerle ifade ediliyor. En fazla alım inşaat işçisi kadroları için olurken tekniker, teknisyen, mühendis kadroları da oldukça çok sayıda ilana sahip.



Bu kadroların dışında İŞKUR üzerinden ilan edilen personel alımlarında Diğer Boyacılar (İnşaat Ve Bakım Hariç), Diğer Boyacılar (İnşaat Ve Bakım Hariç) (Makineyle), İnşaat Ustası, İnşaat Bekçisi, İnşaat Boyacısı/Boyacı, İnşaat Elemanları Kalıpçısı (Elle), Nezaretçi ve Ustabaşı/Formen (İnşaat İşleri)Şantiye Şefi-İnşaat kadroları içinde alımlar yapılacağı duuyuruldu.



BAŞVURU KOŞULLARI



İnşaat sektöründe yayımlanan iş ilanları için başvuru şartları alım yapacak firmaya göre değişiyor. Ancak öğrenim şartının yer almadığı ilanlarda işçi ve usta kadroları için en önemli şart mesleki özellikleri sağlamak. Bunun yanında görevine engel sağlık sorununun olmaması, askerlikle ilişiği olmaması gibi koşullarda diğer başvuru şartları arasında yer alıyor.



BAŞVURULAR ELEKTRONİK OLARAK YAPILACAK



Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden elektronik yapacaklar.



Başvurular için öncelikle adaylar kendi mesleklerine dair ilanları İŞKUR İş İlanları arama sayfasından arayacaklar kendi şehirlerinde yer alan ilanlara ulaşan adaylar başvurularını elektronik ortamda tamamlayacaklar.



Emlak365.com