İSKİ Duyurdu! İstanbul'da Su Kesintisi Olan İlçeler Ve Mahalleler! Sular Ne Zaman Gelecek?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) bugün İstanbul'da meydana gelen su kesintileri hakkında açıklama yaptı.
İSKİ Duyurdu! İstanbul'da Su Kesintisi Olan İlçeler Ve Mahalleler! Sular Ne Zaman Gelecek?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) bugün İstanbul'da meydana gelen su kesintileri hakkında açıklama yaptı. Sular ne zaman gelecek? İSKİ su kesintisi duyuruları...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından su kesintisi duyuruları yapıldı. İSKİ suların çeşitleri arızalarla kesildiği yerleşim yerlerini açıkladı. Sular ne zaman gelecek?



İstanbul'da yağışlı havaların etkin olması ile barajlardaki doluluk oranları bir miktar yükseldi. Bu yükseliş vatandaşları biraz rahatlatmış olsa da İstanbul'un çeşitli yerlerinde su kesintileri yaşanmaya devam ediyor. Ancak bu su kesintilerinin sebebi barajlardaki suyun yetersiz olması değil. Çeşitli nedenlerle meydana gelen arızlar sonucunda suların kesildiği yerler duyuruldu.



İSKİ SU KESİNTİSİ DUYURULARI



İSKİ tarafından her gün yapılan bilgilendirme sonucunda nerede su kesintisi uygulandığı açıklanırken suların ne zaman geleceği hakkında da vatandaşlare bilgi veriliyor. 19 Ocak 2021 Salı günü İSKİ su kesintisi duyuruları nelerdir? Bugün nerelerde su kesintisi var ve sular ne zaman gelecek?



SULAR NE ZAMAN GELECEK?



-İSKİ tarafından yapılan açıklamaya göre bugün saat 10:50'de Bakırköy Cevizlik Mahallesi'nde şebekehattı arızası nedeniyle sular kesildi. Bu bölgeye tahminen 14:00'da su verileceği bildirildi.



-Beykoz ilçesinde Yeni Mahalle, Göksü Mahallesi ve Fatih mahallesi'nde bugün 10:00'dan itibaren su kesintisi başladı. Enerji kesintisinden kaynaklanan arızadan dolayı kesilen sular saat 13:00'dan itibaren yeniden verilmeye başlanacak.



-Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi ve Atatürk Mahallesi'nde şebeke hattı arızası nedeniyle saat 10:00'dan itibaren su kesintisi yapılıyor. Arızanın giderilmesi için yapılan çalışmaların 12:30'da sonlandırılarak şebekeye yeniden su verilmesi planlanıyor.



-Ümraniye ilçesi Saray Mahallesi ve Atatürk Mahallesi'nde enerji kesintisi nedeniyle bugün saat 10:00'dan itibaren su kesintisi gerçekleşiyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla bu bölgede 13:00'da suların gelmesi bekleniyor.



-Üsküdar ilçesi Mimar Sinan Mahallesi, Selami Ali Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Murat Reis Mahallesi, Valide Atik Mahallesi, Ünalan Mahallesi, İcadiye Mahallesi, Yavuz Türk Mahallesi, Kamil Mahallesi, Ferah Mahallesi, Güzeltepe Mahallesi, Altınizade Mahallesi, Burhaniye Mahallesi, Kısıklı Mahallesi, Küçük Çamlıca Mahallesi, Kirazlıtepe Mahallesi, Kuzguncuk Mahallesi ve Küplüce Mahallesi'nde su kesintisi yaşanıyor. Bugün 10:00'da bu bölgede enerji kesintisi nedeniyle kesilen sular saat 13:00'da verilmeye başlanacak.



Emlak365.com