İŞKUR Haziran 2020 İş İlanları: 146 Beden İşçisi İnşaat Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan yeni ilanlarla çok sayıda kadroda işçi alımı yapılacağı duyuruldu.
İŞKUR Haziran 2020 İş İlanları: 146 Beden İşçisi İnşaat Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan yeni ilanlarla çok sayıda kadroda işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Bu kapsamda yayımlanan ve emlak sektörü ile ilgili olan inşaat işçisi alımlarına dair detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan işçi alım ilanlarına dair duyuru sayıları artıyor.



Çok sayıda firma yayımladıkları yeni ilanlar ile kadrolarında personel eksiği olan pozisyonlarda alım yapacaklarını duyurdular. Kısa süre öncesine kadar 13 bin seviyesine kadar düşen açık iş ilanı sayısı normalleşme süreci ile bilrikte 32 bin seviyesine çıktı.



HAZİRAN 2020 İNŞAAT İŞÇİSİ ALIM İLANLARI



Bu süreçte yayımlanan çok sayıda iş ilanından bazıları da emlak sektörü ile ilgili oldu.



Bu alanda Türkiye geneli farklı şehirlerde bulunan çok sayıda firma yayımladıkları duyurular ile personel alımı yapacağını duyurdular. İlanlara göre İnşaat Beden İşçisi kadrolarına göre bu pozisyona haziran ayının ilk haftasında 146 duyuru yayımlandı.



Bu kadro için adayların sağlamaları gereken genel koşullar ise görevine engel sağlık sorunu olmamak, talep edilen kadronun mesleki özelliklerine haiz olmak, vardiyalı çalışma sistemine engel durumu olmamak ve firmanın talep ettiği özel şartları sağlamak.



BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?



Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını firmaların talep ettiği şekilde ya İŞKUR üzerinden elektronik olarak yada iletişim adresine bizzat yapacaklar. İlanlara ulaşmak için İŞKUR internet sitesinden kadroya göre arama yapabilirsiniz.



Emlak365.com