İŞKUR Mayıs Ayı İş İlanları: Beden İşçisi, İnşaat İşçisi, Bekçi, Usta, Şantiye Şefi

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları Nisan ayı son döneminde güncellendi. Yayımlanan yeni ilanlarda çok sayıda kadroda personel alımı olacağı duyuruldu. Söz konusu bu alım ilanlarında yer alan açık kadrolar ve emlak sektörü iş ilanları haberimizde.
İŞKUR Mayıs Ayı İş İlanları: Beden İşçisi, İnşaat İşçisi, Bekçi, Usta, Şantiye Şefi

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları Nisan ayı son döneminde güncellendi. Yayımlanan yeni ilanlarda çok sayıda kadroda personel alımı olacağı duyuruldu. Söz konusu bu alım ilanlarında yer alan açık kadrolar ve emlak sektörü iş ilanları haberimizde

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları Mayıs ayı başı itibariyle güncelleniyor.



Türkiye geneli binlerce firma yayımladıkları duyuruları ile yeni kadrolarda personel alımları yapacaklarını ilan ederken başvuru süreci dolan ilanlar ise yayından kaldırılıyor. Bu noktada çok sayıda firma yeni duyurularını yayımladı. Bizlerde yayımlanan yeni ilanları sizlerle buluşturuyoruz.



İŞKUR EMLAK SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI



İŞKUR üzerinden yayımlanan iş ilanlarında çok sayıda kadroda personel alımı için ilan bulunuyor. Bu ilanların bir çoğu işçi kadroları için yayımlanırken alımlar da ilkokul, lise, önlisans ve lisans düzeyinden olacak. Koroanvirüs salgını kapsamında işinden olan vatandaşların başvuru yapabilecekleri açık kadrolar ise şunlar;



Başka Yerde Sınıflandırılmamış Kaba İnşaat Ve İlgili İşlerde Çalışan Sanatkarlar 4



Beden İşçisi (İnşaat) 67



Diğer İnşaat Teknisyenleri 4



İnşaat Ustası 3



İnşaat Bekçisi 3



İnşaat İşçisi 55



İnşaat Kalfası (Genel) 2



İnşaat Mühendisi 14



İnşaat Teknolojisi Teknikeri 11



İnşaat Teknolojisi Teknisyeni 1



Nezaretçi ve Ustabaşı/Formen (İnşaat İşleri) 1



Şantiye Şefi-İnşaat 2



BAŞVURU İŞLEMLERİ



Söz konusu personel alım ilanlarının detaylaını görüntülemek, başvuruda bulunmak, ilanlara ilişkin özel şartları incelemek için İŞKUR İş İlanları sayfasını ziyaret etmeniz gerekiyor. İŞKUR'un web sayfası üzerinden ilan arama sayfasına ulaşacak olan vatandaşlar buradan pozisyonlara göre arama yapacaklar. Kendilerine uygun ilanları bulan adaylar başvurularını kuruma bildirecekler.



Emlak365.com