İŞKUR Nisan Ayı Sonu İş İlanları: Emlak Danışmanı ve Emlakçı Komisyoncusu

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanları son dönemlerde azalmış olsa da emlak alanında ilanlar yayımlanmaya devam ediyor.
İŞKUR Nisan Ayı Sonu İş İlanları: Emlak Danışmanı ve Emlakçı Komisyoncusu

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanları son dönemlerde azalmış olsa da emlak alanında ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Bizlerde haberimizde emlak sektörü adına yayımlanan bu ilanları paylaşmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde de iki kadrodan yayımlanan personel alım ilanlarının detaylarını derledik.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları sayısı Nisan ayı içerisinde koronavirüs salgını kapsamında olukça sert bir şekilde düştü.



Normal dönemlerde 50 binin üzerinde olan iş ilanı sayısı Nisan ayı içerisinde 13 bin seviyesinin biraz üstünde bulunuyor. Bu süreçte iş ilanı yayımlanan alanlardan birisi de Emlak Sektörü oldu. Bizlerde güncel olan bu kadroları inceledik.



İŞKUR EMLAK SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI



Türkiye İş Kurumu aracılığıyla duyurulan ve emlak sektörü ile ilgili olan iki farklı kadroda personel alımı yapılıyor. Bu alanlardan bir tanesi emlak danışmanı kadrosu için olurken bir diğer kadro ise emlakçı komisyonu oldu. Bu iki kadro için yayımlanan güncel ilan sayısı aşağıdaki gibi.



Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı kadrosu için İŞKUR üzerinde yayımlanan ilan sayısı 4 olurken Nisan ayı son döneminde Emlakçı/Emlak Komisyoncusu pozisyonu için Türkiye İş Kurumunda 2 ilan yayımlandı.



BAŞVURU İŞLEMLERİ



Söz konusu krediler için başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. İŞKUR İş İlanları arama sayfasından kadro araması yaparak bu ilanlara ulaşacak olan adaylar başvurularını elektronik olarak yapabilecekler.



Emlak365.com