İŞKUR Ocak 2021 İşçi Alım İlanları! İnşaat İşçisi, Beden İşçisi, Emlak Danışmanı 81 İl Geneli İş İlanları

Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan edilen işçi personel alım ilanlarında hem inşaat sektörü hemde emlak sektörü adına çok sayıda açık kadro bulunuyor.
İŞKUR Ocak 2021 İşçi Alım İlanları! İnşaat İşçisi, Beden İşçisi, Emlak Danışmanı 81 İl Geneli İş İlanları

Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan edilen işçi personel alım ilanlarında hem inşaat sektörü hemde emlak sektörü adına çok sayıda açık kadro bulunuyor. Bu iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenler için hem kadro detaylarını hemde başvuru aşamasında izlenecek süreci aktarıyoruz.

İŞKUR üzerinden ilane dilen işçi alım ilanları 2021 dönemi itibariyle baştan sona yenilendi.



Firmalar onlarca kadroda personel alımları yapacaklarını ilan ederlerken yeni dönem için ilan edilen duyurularının büyük kısmı işçi kadroları için oldu. Emlak sektörü, inşaat sektörü adına yayımlanan güncel iş ilanlarını ise haberimizde derledik.



EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜ İŞ VE İŞÇİ ALIM İLANLARI OCAK 2021



Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan edilen iş ilanlarında çok sayıda işçi alımı için duyuru bulunuyor. İnşaat sektörü adına yayımlanan duyurularda yer alan kadrolarda ise beden işçisi ve inşaat işçisi pozisyonları ön plana çıkıyor. Bunların yanında inşaat meslek kadroları da firmalar tarafından aranan pozisyonlardan.



Emlak alanında yapılan son düzenlemeler ve mesleki yeterlilik belgesi gibi zorunluluklar firmaların yeni ilanlar yayımlamasına neden oldu. Öyle ki bu alanda ilan edilen iş ilanları sayısı belli bir seviyeyi geçmezken şu dönemde önemli oranda arttı.



KADRO KONTENJAN DETAYLARI



Emlak Sektörü İş İlanları - Açık Kadrolar



* Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı



* Emlakçı/Emlak Komisyoncusu



İnşaat Sektörü İş İlanları - Açık Kadrolar



* Beden İşçisi (Genel): 5864



* Beden İşçisi (İnşaat): 91



* İnşaat Ustası: 2



* İnşaat Boyacısı/Boyacı: 6



* İnşaat İşçisi: 18



* İnşaat Mühendisi : 39



* İnşaat Teknolojisi Teknikeri: 27



* İnşaat Teknolojisi Teknisyeni: 9



BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?



Adaylar öncelikle Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesine ulaşacaklar. Burada iş ilanları arama sayfasında yukarıda yer alan kadrolara göre arama yapacaklar. Kendilerine göre iş ilanı bulan adaylar İŞKUR üyelikleri ile sisteme girecekler ve başvurularını online olarak yapacaklar. Bazı firmalar adaylara iletişim numarası verip başvuruların şahsen yapılmasını talep ediyorlar. Adayların bu duruma karşı ilan metnini dikkatli incelemelerinde fayda var.



Emlak365.com