İŞKUR Silahlı Silahsız Güvenlik Görevlisi ve Amiri Alım İlanları! Yüzlerce İlan Var

İŞKUR üzerinden güvenlik görevlisi kadrosu için çok sayıda duyuru yayımladı. Yayımlanan bu duyuruları illere göre derledik. İŞKUR üzerinden yayımlanan Güvenlik Görevlisi ve Güvenlik Müdürü duyuruları haberimizde.
İŞKUR Silahlı Silahsız Güvenlik Görevlisi ve Amiri Alım İlanları! Yüzlerce İlan Var

Silahlı Güvenlik Görevlisi, Silahsız Güvenlik Görevlisi ve Güvenlik Müdürü kadrosu için Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda duyuru yayımladı. Farklı iş kollarında görevlendirilecek silahlı güvenlik görevlisi alımları için yayımlanan bu duyuruları tek tek derledik.

Kadrolara göre özel yayımlanan duyurular, kadro kontenjan detayları ve ilanlara başvuruda bulunacakların yapmaları gereken işlemler haberimizde. İşte İŞKUR'dan ilan edilen o duyurular.

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ İŞ İLANLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan iş ilanı sayısı 71 bin duyuru bandını aştı. Türkiye geneli 81 şehirde onlarca meslek grubunda personel alımı için firmalar ilanlar yayımlıyorlar. Yayımlanan bu ilanlar arasında en fazla alım ilanı bulunan meslek gruplarından birisi de Güvenlik Görevlisi kadroları.

Güvenlik görevlisi kadrosunda yayımlanan ilanlar eğitim kurumları, hastaneler, özel firmalar, şirketler yada bazı kuruluşlar tarafından yayımlanıyor. Birçok ilan en az lise mezunu olmak şartıyla yayımlanırken bazı duyurularda önlisans veya lisans mezunu olma şartı da bulunuyor.

GÜNCEL DUYURULAR

Güvenlik Görevlisi ve kadrolarında çok sayıda duyuru bulunuyor. Özel sektör firmaları ve bazı kuruluşlar tarafından yayımlanan ilanların sayısı mart ayı sonu itibariyle 431 adet. Silahlı, silahsız, genel güvenlik kadroları dışında amir pozisyonu için de ilan bulunuyor.

Kontenjan Detayları

Güvenlik Görevlisi kadrosu için İŞKUR'da ilan edilen duyuru sayısı: 348

Güvenlik Görevlisi (Eğitim Kurumları) kadrosu için İŞKUR'da ilan edilen duyuru sayısı: 2

Güvenlik Görevlisi (Silahlı) kadrosu için İŞKUR'da ilan edilen duyuru sayısı: 40

Güvenlik Görevlisi (Silahsız) kadrosu için İŞKUR'da ilan edilen duyuru sayısı: 40

Güvenlik Müdürü kadrosu için İŞKUR'da ilan edilen duyuru sayısı: 1

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden güvenlik görevlisi ilanlarına ulaşmak için öncelikle kurumun web sitesinde üyelik işlemlerini tamamlamalısınız. Ardından açık iş ilanları arama sayfasından kadroya göre arama yaparak yukarıda yer alan kadrolar için ilan arayabilirsiniz. Başvurular ise ister online olarak istenirse de İŞKUR İl Müdürlüklerinden bizzat yapılabilir.