İŞKUR Üzerinden Yayımlanan Emlak Sektörü İş İlanlarına Koronavirüs Etkisi

İŞKUR üzerinden yayımlanan İŞKUR İş İlanları arasında yer alan emlak sektörü iş ilanları son dönemlerde azaldı.
İŞKUR Üzerinden Yayımlanan Emlak Sektörü İş İlanlarına Koronavirüs Etkisi

İŞKUR üzerinden yayımlanan İŞKUR İş İlanları arasında yer alan emlak sektörü iş ilanları son dönemlerde azaldı. Emlak sektörü inşaat alanında yaşanan son durumu ve yayımlanan ilanları kadro kadro derledik. Haberimizde ayrıca koronavirüs nedeniyle azalan personel alım ilanı sayılarını da inceledik.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında son dönemlerde gözle görülür bir düşüş var.



10 gün önce yapmış olduğumuz personel alım ilanı sürecinde İŞKUR üzerinden tüm kadrolardan 55 bine yakın personel alım ilanı yer alırken Nisan ayı itibariyle bu sayı 32 bandına kadar gerilemiş durumda. Bu süreçte bizlerde inşaat sektörünün personel alım ilanlarına ilişkin detayları ele aldık.



İŞKUR İNŞAAT SEKTÖRÜ PERSONEL ALIM İLANLARI



Koronavirüs salgını devam ederken İŞKUR üzerinde Türkiye geneli çeşitli şehirlerde bulunan firmalar yeni iş ilanları yayımladılar.



Nisan ayı itibariyle başvuru yapabileceğiniz bu iş ilanlarında yer alan kadroları ve ilanlara ilişkin detayları siz okuyucularımıza detayları ile aktarıyoruz. İşte Nisan ayında yayımlanan, başvuru süreci devam eden inşaat sektörü iş ilanları.



Kadro ve Kontenjanlar



Halen başvuru süreci devam ilanlarda yer alan ve açık kadro sayısı



Beden İşçisi (İnşaat) kadrosu için 88, Diğer Boyacılar (İnşaat Ve Bakım Hariç) kadrosu için 3, Diğer Boyacılar (İnşaat Ve Bakım Hariç) (Makineyle) kadrosu için 4, İnşaat Boyacısı/Boyacı kadrosu için 6, İnşaat Elemanları Kalıpçısı (Elle) kadrosu için 2, İnşaat İşçisi kadrosu için 58, Nezaretçi ve Ustabaşı/Formen (İnşaat İşleri kadrosu için 3 ve Şantiye Şefi-İnşaat kadrosu için 3.



BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?



İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak olan vatandaşlar başvurularını İŞKUR'un sistemine üye olarak yapabilirler. Burada kendi bilgilerini sisteme kaydeden üyeler İŞKUR iş ilanları arama sayfasından ilanlara ulaşabilir ve başvurularını yapabilirler.



Emlak365.com