İŞKUR Yüzlerce Kadroda Binlerce Personel Alımı Yapıyor! İŞKUR İş İlanlarına Başvuru Nasıl Yapılır?

Türkiye'de işsiz vatandaşların sayısının bir hayli fazla olmasından dolayı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş ilanları çok daha yüksek bir ilgi ile karşılaşıyor.
İŞKUR Yüzlerce Kadroda Binlerce Personel Alımı Yapıyor! İŞKUR İş İlanlarına Başvuru Nasıl Yapılır?

Türkiye'de işsiz vatandaşların sayısının bir hayli fazla olmasından dolayı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş ilanları çok daha yüksek bir ilgi ile karşılaşıyor. İŞKUR tarafından açılan son ilanlara göre yüzlerce kadroya binlerce personel alımı yapılacak. İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR kaç kişiyi işe alacak?

Türkiye'de işsiz vatandaşların çokluğu iş arayanların sayısını oldukça yükseltti. Koronavirüs sürecinde bozulan ekonomi nedeniyle yeni işler de oldukça azalınca iş ilanlarına başvurular çok yüksek rakamlara ulaştı. Türkiye'de adaletli bir şekilde işe alım sürecinin işletildiği Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işverenler ile iş arayanlar arasında köprü görevini görüyor. İŞKUR ilanları ile iş arayan vatandaşlar oldukça iyi imkanları bulunan işlere girebiliyorlar.

İŞKUR 67.725 KİŞİYİ İŞE YERLEŞTİRECEK!

İŞKUR iş ilanlarını didik didk eden vatandaşlar kendilerine en uygun işleri bularak başvurularda bulunuyorlar. Bu nedenle iŞKUR iş ilanları büyük rağbet görüyor. Son yayınlanan İŞKUR iş ilanlarına göre yüzlerce kadroya binlerce personel aranıyor. Hangi kadroya, hangi şehirde kaç personel arandığı İŞKUR tarafından düzenli olarak açıklanıyor. Bugün itibariyle İŞKUR üzerinden 67.725 kişi işe alımları yapılmak için aranıyor. 81 ilde gerçekleştirilecek olan işe alımlar işsiz vatandaşlara da umut kapısı oldu.

İŞKUR Yüzlerce Kadroda Binlerce Personel Alımı Yapıyor! İŞKUR İş İlanlarına Başvuru Nasıl Yapılır?

İŞKUR aracılığı ile işe girmek isteyen vatandaşlara çok çeşitli seçenekler sunuluyor. Kamu kurumlarında memur alımları da dahil olmak üzere özel sektörün de içerisinde bulunduğu on binlerce iş ilanı işsiz vatandaşları bekliyor.

İŞKUR İŞ İLANLARINA NASIL BAKILIR?

İş aramak için İŞKUR iş ilanlarına bakmak isteyen vatandaşlar İŞKUR'un resmi internet sitesine girerler. İŞKUR'a kayıtlı olan her vatandaşın hizmetlerden yararlanabilmesi için sisteme girişlerde kullanacakları şifrelerle İŞKUR internet şubesine giriş yapılır. Açılan ekranda "Bana Uygun İşler" sekmesi tıklanır. Bunun ardından açılan ekranda bir form yer almaktadır. Bu formda hangi şehirde iş arandığı, hangi mesleğe uygun olunduğu gibi bilgiler girilerek arama yapılır. Çıkan ekranda o anda aktif olan iş ilanları listelenir.

İŞKUR İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden iş başvurusu yapmak oldukça basittir. İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine giderek saatlerce sıra beklemeye gerek kalmadan online olarak kolay bir şekilde iş başvurusu gerçekleştirilir. İş ilanları bulunduktan sonra o ilanın detay sayfasına gidilir.Bu sayfanın en alt kısmında ise "Başvur" butonu bulunmaktadır. Bu buton tıklanarak başvuru işlemlerinin gerçekleştirilmesine başlanır. İŞKUR internet sitesi iş başvurusu yapmak isteyen vatandaşları yönlendirerek başvuru işlemlerinin tamamlanmasına olanak sağlar.

İŞKUR Yüzlerce Kadroda Binlerce Personel Alımı Yapıyor! İŞKUR İş İlanlarına Başvuru Nasıl Yapılır?

İŞKUR İŞ İLANLARI LİSTESİ!

-İstanbul Şişli Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

-Antalya Büyükşehir Belediyesi Memur Alım İlanı

-Sakarya Büyükşehir Belediyesi Memur Alım İlanı

-Şırnak Belediyesi Memur Alım İlanı

-Kağıthane Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

-Muğla Bodrum Belediye Başkanlığından Zabıta Memuru Alımı

-Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığından İtfaiye Eri Alımı

-TÜRMOB Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliğinden Yeminli Mali Müşavirlik Sınav ile Alımı

-Afyonkarahisar Serban Belediye Başkanlığından İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alım İlanı

-Düzce Belediye Başkanlığından İtfaiye Eri Alım İlanı

-Diyarbakır Çüngüş Belediye Başkanlığından İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alım İlanı

-Sivas Hafik Belediye Başkanlığından İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı İlanı

-Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumundan Bağımsız Denetçilik Sınavı

-Bolu Göynük Belediyesi İtfaiye Eri Alım ilanı

-Tekirdağ Şarköy Belediyesi Memur Alım İlanı

-Adalet Bakanlığından İcra Müdür Ve İcra Müdür Yardımcısı Alımı

-Adalet Bakanlığından Adli Yargı Hakim Savcı Aday Alım Sınavı

-İstanbul Polis Akademisi Başkanlığından 2020-1. Dönem Çarşı Ve Mahalle Bekçisi Alım İlanı

-Ankara Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından Uzman Alımı

-Hazine ve Maliye Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı



İşkur açık iş ilanlarına başvurmak için TIKLAYINIZ



Emlak365.com