İŞKUR'da Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı Alım İlanları

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan çok sayıda ilandan bir tanesi de Emlak ve Emlak Danışmanı kadroları için yayımlandı.
İŞKUR'da Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı Alım İlanları

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan çok sayıda ilandan bir tanesi de Emlak ve Emlak Danışmanı kadroları için yayımlandı. Bu kadrolarda iş arayan vatandaşlar için ilanlara başvuruların nasıl ve ne zaman yapılacağını paylaşıyoruz. İşte Haziran ayının ikinci haftasında İŞKUR Emlak Danışmanı alım ilanları.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlar Haziran ayı itibariyle çok sayıda arttı.



Pandemi sürecinde 13 bin seviyesine kadar düşen toplam İŞKUR duyuru sayısı Haziran ayının ikinci haftası itibariyle 33 bin sevieysine ulaştı. Bu dönemde çok sayıda firma personel alımı için İŞKUR'da ilanlar yayımladılar.



İŞKUR EMLAK DANIŞMANI ALIM İLANLARI



Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında yer alan ve emlak sektörü ile ilgili olan kadrolardan bir tanesi de Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı pozisyonu.



Türkiye geneli çeşitli şehirlerde yer alan firmalar bu pozisyonda personel alımı yapacaklarını duyurdular. Peki bu kadroda görev almak isteyen vatandaşlar hangi şartları sağlamaları gerekiyor? İşte Emlak danışmanı pozisyonu için belirlenen o koşullar.



EMLAK DANIŞMANI BAŞVURU ŞARTLARI



İŞKUR üzerinden ilan edilen emlak danışmanı alım ilanlarına başvuru yapacak adayların öncelikle ilanı yayımlayan firmanın bulunduğu şehirde ikamet ediyor olmaları gerekiyor. Bunun yanında firmaların çoğu öğrenim şartı talep ediyor. Adayların bu öğrenim şartlarını karşılamaları isteniyor. Bunun dışında adayların kamu haklarından mahrum olmamaları, deneyim talep eden firmalar için mesleki deneyime sahip olmaları ve tüm mesleki koşulları sağlamaları isteniyor.



BAŞVURU İŞLEMLERİ



Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar İŞKUR iş ilanları arama sayfasından Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı kadrosu için arama yapabilir ve başvurularını elektronik yapabilirler.



Emlak365.com