İsrail'in En Pahalı Villası Abramoviç Tarafından Satın Alındı!

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Rus işadamı Roman Abramoviç yeni bir gayrimenkul yatırımı ile adından bir kere daha söz ettirdi.
İsrail'in En Pahalı Villası Abramoviç Tarafından Satın Alındı!

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Rus işadamı Roman Abramoviç yeni bir gayrimenkul yatırımı ile adından bir kere daha söz ettirdi. İsrail'in en pahalı villası Roman Abramoviç tarafından satın alındı. Detaylar haberimizde...

Sahip olduğu serveti ve lüks yaşantası ile sık sık haberlere konu olan Rus milyarder işadamı Roman Abramoviç bu sefer yeni bir gayrimenkul yatırımı ile gündem oldu.



İSRAİL'İN EN PAHALI VİLLASI ABRAMOVİÇ'E SATILDI!



İsrail'in en ünlü sahil beldesi olarak gösterilen Tel Aviv'in kuzeyindeki Herzliya Pituah bölgesinde yer alan bir villa satış iddiası ile gündeme geldi.



Globes gazetesi tarafından yapılan habere göre bölgede yer alan ve İsrail'in en pahalı villası olarak gösterilen villa 65 milyon dolar bedelle Rus işadamı Abramoviç tarafından satın alındı.



Gazete gizli kaynağına dayandırdığı haberde "Koronavirüs pandemisinin yol açtığı krizin hemen öncesinde İsrail tarihindeki en pahalı gayrimenkul satış anlaşması yapıldı. Rus-İsrailli milyarder Roman Abramoviç, Herzliya Pituah'taki villayı 64.5 milyon dolara satın aldı" ifadelerini kullanarak satış bedelini 65 milyon dolar olarak duyurdu.



TENİS KORTU VE TAŞINABİLİR HAVUZ PLATFORMU BULUNUYOR



65 milyon dolarlık satış fiyatı ile dudak uçuklatan lüks villa sahip olduğu özellikleri ile de kendisine hayran bırakıyor.



İsrail'in bir numaralı tatil beldesinde yer alan villa 9 bin 500 metrekarelik dev bir arazi üzerinde bulunuyor. Geniş arazide yer alan villanın yanı sıra tenis kortu ve taşınabilir havuz platformu gibi çok sayıda özellikle de bulunuyor.



Platform sayesinde havuz istenildiği anda misafirler için etkinlik alanına çevriliyor. 2018 yılında Abramoviç başvuru yaparak İsrail vatandaşlığı da almıştı.



Emlak365.com