İstanbul Valiliği Vatandaşları Uyardı! Bu Gece Ve Yarın Sabah Dikkatli Olun!

. İstanbul Valiliği tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Kar yağışları nedeniyle bilgilendirmede bulunan valilik vatandaşların bu geceve yarın sabah için buzlan ve don olaylarına karşı dikkatli olmaları gerektiği bildirildi.
İstanbul Valiliği Vatandaşları Uyardı! Bu Gece Ve Yarın Sabah Dikkatli Olun!

İstanbul Valiliği tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Kar yağışları nedeniyle bilgilendirmede bulunan valilik vatandaşların bu geceve yarın sabah için buzlan ve don olaylarına karşı dikkatli olmaları gerektiği bildirildi.



KAR YAĞIŞLARI ANADOLU YAKASI'NDA DEVAM EDECEK



İstanbul Valiliği, Meteoroloji 1. BölgeMüdürlüğü'nden alınan yeni tahminleri açıkladı. Cuma günü akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yapışlarının bugün öğleden sonra Anadolu Yakası'nda devam edeceği bildirildi. Kar yağışının akşam saatlerinde ise sona ereceği belirtildi.



YARIN İÇİN KAR YAĞIŞI TAHMİNİ!



Yarın için tahminleri de açıklayan İstanbul Valiliği kentin kuzey kesimleri olan Arnavutköy, Sarıyer, Beykoz, Çekmeköy ve Şile'de sabah saatlerinden öğle satlerine kadar hafif kar yağışının meydana gelmesinin beklendiği ifade edildi.



VATANDAŞLARA BUZLANMA VE DON UYARISI!



İstanbul'da vatandaşlara ise valilik tarafından buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olmaları gerektiği yönünde uyarıda bulunuldu. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde kentte yer yer kuvvetli buzlanma ve don olaylarının beklendiği açıklandı. Bundan dolayı ulaşımda aksamaların meydana gelebileceği kaydedildi. Bunun için vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.



KAR KALINLIKLARI AÇIKLANDI!



Bu sabah 09:00 saatinde bazı merkezlerde ölçülen kar kalınlıkları da açıklandı. Buna göre Çatalca'da 19 cm, Sarıyer Kilyos'ta 10 cm, Sarıyer'de 8 cm, İstanbul Havaalanı'nda 6 cm, Atatürk Havaalanı'nda 2 cm, Sabiha Gökçen Havaalanı'nda 2 cm kar kalınlığı ölçüldüğü bildirildi.



Emlak365.com