İşte Devasa Teknoloji Samsung Galaxy S9

Samsung serilerini konuşturmaya devam ederken sıradaki durağı Samsung Galaxy S9 oldu. Muhteşem görünüm ve özellikleriyle ön plana ç
İşte Devasa Teknoloji Samsung Galaxy S9

Samsung serilerini konuşturmaya devam ederken sıradaki durağı Samsung Galaxy S9 oldu. Muhteşem görünüm ve özellikleriyle ön plana ç

Samsung serilerini konuşturmaya devam ederken sıradaki durağı Samsung Galaxy S9 oldu. Muhteşem görünüm ve özellikleriyle ön plana çıkan Samsung Galaxy S9 bir önceki serisinin hemen sonrasında piyasaya çıktı. S8 den beklenen özellikler S9 da işlevlik kazandı. Samsung tutkunlarını hayran bırakacak özelliklere sahip olan bu telefon tercih sebebiniz olacaktır.

İşte Devasa Teknoloji Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9'un Hayran Bırakan Özellikleri


Samsung'un Amiral Gemisi olarak tabir edilen yeni teknolojisi için firmware yazılımı geliştirilmeye başlanmıştır. Bu da demek oluyor ki bu yeni devasa teknolojinin 2 modeli olacaktır. Telefonda 7 nanometre'ye sahip işlemciler bulunacaktır. Ekranı 5.8 inç'e kadar ulasacak. Diğer model, Plus ise;6,2 inç olacaktır. S9 ve S9 Plus arasında ki fark Plus da Çift kamera özelliği var. Parmak izi sensörüyle işlerinizi kolaylaştıracak bu Amiral Gemisi sonsuz ekran özelliğiyle size doyumsuz görsellik sunacaktır. Birçok insanın dikkatini çeken bu teknoloji birçok işinizi halletmede size en iyi şekilde yardım edecektir. 128 GB hafızasıyla telefonunuzdan hiç bir şey eksiltmeden depolama yapabileceksiniz.

Samsung'un Yeni Cazibesi


Birçok alıcının tercihi olacak bu yeni cazibenin kullanımı rahat olmakla birlikte telefon da yapabileceğiniz tüm işlerinizi yapmanıza yardımcı olacak. İş adamlarının ofislerin de yarım kalan işlerinin evde devamını işte bu yeni teknoloji sağlayacaktır. Seyahatlerinizde size eşlik edecek bu teknoloji özellikleri ve faaliyetleriyle dolu dolu bir yolculuk sunacaktır. Güçlü pil desteğiyle sizi yarı yol da bırakmayarak işlerinizi eksiksiz ve zamanında tamamlamanıza yardımcı olacaktır.

İşte Devasa Teknoloji Samsung Galaxy S9

Çeşitli Renk Özellikleriyle Zevkinize Zevk Katacak Samsung Galaxy S9


gece siyahı, titanyum gümüşü, orkide grisi, deniz mavisi ve altın sarısı renk seçeneklerine sahip olan Samsung Galaxy S9 sizi canlı göstermeye eşlik edecektir. Tüm renklerinin birbirinden güzel olduğu bu telefon zevkin tam adresi olup sizi zirveye taşıyacaktır.

Gerçeğe En yakın Fotoğraflar


Ön kamerası 8 Megapixel olan telefonun arka kamerası 21 Megapixel olarak fotoğraflarınızı tıpkı gerçeği gibi sergilemenize fayda sağlayacaktır. Hd kalitede fotoğraflar yaklamanızı sağlayacak ve mesleği fotoğrafçı olanlar için muhteşem fotoğraflar yakalamalarını sağlayarak onları birinciliğe götürecektir.