İYİ Parti'de Ümit Özdağ Krizi Derinleşiyor! Meral Akşener'i Çılgına Çevirecek Açıklama!

İYİ Parti'den ihraç edildikten sonra mahkeme kararı ile yeniden geri dönen Ümit Özdağ, Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Abdülkadir Selvi'ye zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
İYİ Parti'de Ümit Özdağ Krizi Derinleşiyor! Meral Akşener'i Çılgına Çevirecek Açıklama!

İYİ Parti'den ihraç edildikten sonra mahkeme kararı ile yeniden geri dönen Ümit Özdağ, Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Abdülkadir Selvi'ye zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında ağır ifadeler kullanan Ümit Özdağ yeni bir parti kurmak için sinyal verdi.

İYİ Parti'de Ümit Özdağ krizi devam ediyor. Milletvekili Ümit Özdağ bir süre önce İYİ Parti'den ihraç edilmişti. Ancak mahkeme kararı ile ihraç işlemi iptal edildi. Abdülkadir Selvi'ye konuşan Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında ağır ifadeler kullandı.



ÜMİT ÖZDAĞ'A RANDEVU VERMEMİŞ!



Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında İYİ Parti'de yaşanan Ümit Özdağ krizini kaleme aldı. Ümit Özdağ ile bir görüşme gerçekleştiren Abdülkadir Selvi, Meral Akşener'in Ümit Özdağ'ın randevu talebine cevap vermediğini açıkladı.



KALLEŞLİK SUÇLAMASI!



“Ümit Özdağ geçtiğimiz cumartesi günü Meral Akşener'den randevu talebinde bulunmuş. Ama şu ana kadar bu talebe herhangi bir geri dönüş olmamış.” şeklinde yazan Abdülkadir Selvi, Ümit Özdağ'ın konu hakkında, “Meral hanım'a çok kızgınım. Bir kalleşlik ile karşı karşıya kaldım.” dediğini ifade etti.



ÜMİT ÖZDAĞ DAVET EDİLMEDİ!



Abdülkadir Selvi'nin aktardığına göre İYİ Parti'de pazartesi akşamı düzenlenen ve yeni sistem önerisinin anlatıldığı toplantıya tüm İYİ Parti milletvekilleri davet edildi. Ancak bu toplantıya Ümit Özdağ çağırılmadı.



YENİ PARTİ KURABİLİR!



Ümit Özdağ'ın yeni bir parti kurmak için harekete geçebileceğini yazan Abdülkadir Selvi, “Ümit Özdağ yeni bir parti kuracak şeklinde yazdığımızda kendisi rahatsız olmuyor. Ancak süreç adım adım onu o noktaya taşıyor. Ümit Özdağ mevcut şartlarda MHP'ye geri dönemez. İYİ Parti'den de ikinci defa ihraç edilecek. Elindeki tek seçenek ise yeni bir parti kurmak kalacak. Bu parti MHP'den biraz daha milliyetçi bir parti olur.” ifadelerini yazdı.



Emlak365.com